EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31571 tot 31575
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Het Europese probleem in één grafiek: geen kredietverlening = geen groei

Er bestaat een simpel geheugensteuntje voor de Keynesiaanse wereld: kredietverschaffing = groei. Of, belangijker nog, geen kredietverschaffing = geen groei. En dat is in een notendop de samenvatting van het Europese probleem.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

China heeft de buitenwereld niet nodig: 1,3 miljard Chinezen willen consumeren!

Een paar zwakke economische cijfers volstaan om het scenario van een harde landing voor de Chinese economie op te frissen en weer op tafel te gooien. Momenteel is het weer zover: de knieval bij de grondstoffen weerspiegelt de vrees voor een zwakke Chinese economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Miljoenenboete Total in VS wegens corruptie

Het Franse olieconcern Total betaalt in de Verenigde Staten boetes ter waarde van in totaal 398 miljoen dollar (308 miljoen euro) in een omkopingszaak. Dat maakte het Amerikaanse ministerie van Justitie woensdag bekend.

Total zou zich schuldig hebben gemaakt aan het betalen van steekpeningen om olie- en gascontracten te verkrijgen in Iran.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

Banken in eurozone blijven terughoudend met krediet

AMSTERDAM (Dow Jones)--De kredietverlening van banken in de eurozone aan het bedrijfsleven bleef in de eerste maanden van 2013 fors krimpen door strengere kredietvoorwaarden en minder vraag van kredietwaardige bedrijven, blijkt woensdag uit cijfers van de Europese Commissie.

Lees verder op wallstreetweb.nl
Geplaatst op: woensdag 29 mei 2013

'Buitengewone maatregelen nodig in eurozone'

De Europese Centrale Bank (ECB) moet buitengewone maatregelen nemen om het economisch herstel van de eurolanden te ondersteunen. Dat stelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) in de woensdag gepresenteerde World Economic Outlook.

Lees verder op ad.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs