EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31571 tot 31575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

'Italiaanse bank: land heeft mogelijk EU bail-out nodig'

Italie heeft mogelijk binnen zes maanden een reddingsprogramma van de Europese Unie (EU) nodig nu het land steeds verder afglijdt in een recessie en de kredietcrisis zich steeds verder verspreidt onder grote ondernemingen in het land. Dit bericht The Daily Telegraph dinsdag op basis van uitspraken van een grote Italiaanse bank.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Welke overbevolking? Aarde kan makkelijk 20 miljard mensen aan...

Doemvoorspellingen over de komende overbevolkingscrisis worden al ruim twee eeuwen tot vervelens toe herhaald, maar Mark Littlewood schrijft in The Times dat de huidige rampprofeten nu even verkeerd zitten als de oorspronkelijke Malthusianen.

Volgens tal van opiniemakers en de Verenigde Naties is de bevolkingscrisis dé globale ramp van onze tijd. We zouden zo veel consumeren dat we onze kinderen en kleinkinderen veroordelen tot een ellendige toekomst op een verkrachte planeet en de enige manier om die Apocalyps te voorkomen is door het aantal mensen te beperken en met zijn allen minder te gaan consumeren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

ECB-bestuurder ziet nog geen einde aan steunbeleid

De Europese Centrale Bank (ECB) houdt voorlopig vast aan het versoepelde monetaire beleid en de uitzonderlijke maatregelen die bedoeld zijn om de eurozone uit de langste recessie ooit te helpen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Waar ligt pijngrens voor Spanje?

''Het heeft er alles van weg dat de monetaire verruiming in de VS ook de rentes in Europa omlaag heeft geduwd. Sinds de mededeling van de Fed van vorige week dat stimulering wordt afgebouwd is de Spaanse tien jaars rente fors gestegen van 4,3% tot nu 5,1%. Dat brengt Spanje langzamerhand richting gevarenzone'', aldus Roland Koopman. ''Ik weet niet precies waar de pijngrens voor Spanje ligt, maar er zijn veel problemen met hoge werkloosheid en een krimende economie. De vraag was tot nu toe wanneer Spanje gaat aankloppen om steun, maar ze willen geen IMF en Europese Commissie die over hun schouder meekijken''.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 25 juni 2013

Chinese overheid geeft verklaring voor bankencrisis

De Chinese regering reageerde op de onverwachte stijging van de rente op heel korte termijn door een verklaring die aan duidelijkheid niets ten wensen overliet. Volgens Beijing staat het financieel systeem ten dienste van de economie. Op dat vlak zijn er nog bijkomende maatregelen te treffen.

De Chinese regering reageerde op de onverwachte stijging van de rente op heel korte termijn door een verklaring die aan duidelijkheid niets ten wensen overliet. Volgens Beijing staat het financieel systeem ten dienste van de economie. Op dat vlak zijn er nog bijkomende maatregelen te treffen.

De Chinese overheid zal juiste maatregelen treffen om economische groei te stimuleren, zo werd verzekerd. Premier Li Keqiang zal onder andere de kredietverstrekking aan de bedrijven veilig stellen en zal daarbij op de eerste plaats de sleutelsectoren bedienen.

Bewaking tegen financiële risico’s zal worden opgetrokken

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs