EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31581 tot 31585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Belgische industrie verloor 56.000 banen sinds 2008

Sinds het begin van de crisis in 2008 zijn er in de Belgische industrie ruim 56.100 banen verloren gegaan. Dat berekende het Franstalige Instituut voor Duurzame ontwikkeling (IDD), in een studie over de Belgische arbeidsmarkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Stinkend rijk en altijd vakantie

Als voormalig ambtenaar ben ik natuurlijk wel wat gewend. Ook over ondernemers bestaan de nodige vooroordelen. Sinds ik als zelfstandige werk, krijg ik ze regelmatig te horen van zowel vrienden en kennissen als volslagen vreemden. “Lekker zeg, jij kan zo vaak vrij nemen als je wilt!”

In principe is dit waar. Een groot voordeel van het ondernemersbestaan is dat je zelf je tijd kunt indelen. Een bruiloft, ziek kind of unieke kans om een reis te maken? Niemand houd je tegen om er tijd voor vrij te maken. Er staan echter wel afspraken met opdrachtgevers en dat werk moet vroeg of laat gedaan worden. Helemaal zonder verplichtingen is dus niemand. Wat veel mensen bovendien niet zien is dat je als ondernemer de vrije momenten compenseert door het werk in het weekend of op een avond af te maken. Werk en privé zijn met elkaar verwoven.

Lees verder op deondernemer.nl
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Bill Gross zou niet graag in de schoenen van Ben Bernanke staan

Bill Gross, stichter en co-CIO van PIMCO, was de afgelopen dagen niet uit de media weg te slaan. Hij leverde commentaar op van alles en nog wat en dat op zijn gekende ongezouten toon. De Bond King zit er misschien soms naast maar hij weet wel waar hij over spreekt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

Europese Commissie wil probleembanken redden

De Europese Commissie wil zichzelf de macht toe-eigenen om banken die in de problemen komen, te sluiten of te herstructureren. Het plan is onderdeel van de bankenunie - die het financiele stelsel in Europa stabieler moet maken. Maar de Commissie ligt daarmee op ramkoers met Duitsland, dat grote bezwaren heeft tegen het plan.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 10 juli 2013

16 inzichten over geld die uw leven makkelijker zullen maken

Patrick BazVeel mensen maken zich te veel zorgen om geld en nog meer mensen laten zich elke keer vangen door slimme marketingtrucs. Topondernemer Seth Godin deelt zestien inzichten op Business Insider die je hopelijk zullen helpen om op een beter manier na te denken over geld.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs