Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 31581 tot 31585
Bron: yahoo.com
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Arizona: senaat wil goud en zilver tot wettig betaalmiddel verklaren

PHOENIX (Reuters) - The Arizona Senate on Tuesday approved a measure to make gold and silver legal currency in the state, in a response to what backers said was a lack of confidence in the international monetary system.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

FED spreekt, goud duikelt!

Vandaag was een behoorlijk slechte dag voor de prijs van goud. Het edelmetaal handelt op dit moment met een koers van 1451 dollar per troy ounce, wat bijna 25 dollar is dan de koers waarmee goud de dag begon. Uitspraken van de FED zijn de voornaamste reden dat goud weer een redelijke duikeling heeft gemaakt, ondanks dat analisten verwachten dat deze week een positieve week voor goud zou worden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Gokker verliest dik van professioneel belegger

De Casinoportefeuille legt het af tegen de AEX-index. Het gokmandje staat op een verlies van ruim 8%, terwijl de AEX al meer dan 2,5% in waarde toenam.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

EU wil genmanipulant Monsanto totale macht over ons voedsel geven.

« Het verzwegen verhaal over kanker. Al bijna een eeuw kan kanker voorkomen en genezen worden.

EU wil genmanipulant Monsanto totale macht over ons voedsel geven.Posted May 1, 2013 by dalternative in Uncategorized. Leave a Comment

Bron: sargasso.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Hoe we de werkloosheid moeten oplossen

COLUMN - Op de Dag van de Arbeid een overpeinzing: als de werkloosheid ‘here to stay’ is, moeten we de schaarse banen in Europa dan misschien maar gaan verdelen?  

Het is wrang om op de ‘Dag van de Arbeid’ een recordwerkloosheid voor Europa te moeten noteren. Cijfers van Eurostat laten zien er in de Eurozone weer 62.000 werklozen bij zijn gekomen, wat het totaal op 19,2 miljoen brengt, oftewel 12,1 procent. Het is de 23e opeenvolgende maand dat de werkloosheid in de eurozone stijgt. Griekenland (27 procent), Spanje (26,7 procent) en Portugal (17,5 procent) voeren de lijst aan, Oostenrijk (4,7 procent), Duitsland (5,4 procent), Luxemburg (5,7 procent) en Nederland (6,4 procent) zijn de hekkensluiters. En voor de kiene observant: ja, deze cijfers zijn ook nog eens geflatteerd. Volgens ons eigen  CBS zit Nederland op 8 procent, de Duitse overheid noteert zelf 6,9 procent.