Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 31581 tot 31585
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Dit is waarom Google de grootste techgigant is

Vorige week gaf Google CEO Larry Page onverwacht toch een speech op zijn jaarlijkse developer conference in San Francisco. Naarmate de speech vorderde werd steeds weer duidelijker waarom Google het grootste technologiebedrijf ter wereld is, en vermoedelijk nog lang zal blijven.

Larry Page verkoopt geen producten, hij verkoopt een visie. Een visie van een wereld waarin technologie een steeds dominantere positie inneemt, een wereld waarin we technologie steeds meer nodig hebben en zelfs niet meer zonder kunnen. Een wereld waarin iedereen toegang heeft tot de laatste nieuwtjes en een wereld waarin diegene die de kennis heeft, deze ook wil delen met de rest.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Een waarschuwing voor palladium: Let op de Russen!

China is de drijvende kracht achter de grote vraag naar palladium. Dit maakt palladium interessant bij beleggers die anticiperen op hogere prijzen door het verschil in vraag en aanbod. Maar beleggers moeten opletten want een andere belangrijke speler op de markt, Rusland, kan een prijsstijging in de weg staan aldus Financial News.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

China bouwt ‘s werelds grootste gebouw,… in the middle of nowhere

Volgens Quartz zal Broad Sustainable Construction (BSB), een Chinees bouwbedrijf, binnenkort beginnen met de bouw van het grootste gebouw ter wereld. Het zou 838 meter hoog worden, 10 meter hoger dan Dubai’s Burj Khalifa. Het wordt gebouwd op een verlaten terrein nabij Changsha waar 7 miljoen Chinezen wonen, een kleine stad voor China.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Marc Faber: “De overheid kan uw goud aanslaan”

Marc Faber, redacteur en uitgever van het Gloom, Boom & Doom Report, is een van ‘s werelds meest beroemde markt contrarians. Hij is al vrij goed in het voorspellen van financiële bubbels en de economische crisis van de voorbije decennia.

In dit interview bespreekt Faber bespreekt waarom hij koper is van goud, maar waarschuwt tevens voor de gevaren van de overheid, met name in de Verenigde Staten.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Eerste tekenen ontkoppeling edelmetaalprijzen?

Zilverproducent First Majestic biedt zilverbaren aan tegen hoge premies. Ondanks de huidige officiële zilverprijs van ca. $22.50 per ounce, verkoopt First Majestic zilverbaren via haar webshop voor $27 per ounce, een premie van 20%. Hoewel premies op munten niet ongebruikelijk zijn, zien we dit bij (grotere) baren doorgaans niet. Blijkbaar is First Majestic niet bereid zilver te verkopen tegen de huidige marktprijs, waarmee de eerste haarscheurtjes zichtbaar worden in de ‘papieren’ prijsstelling. Is dit het eerste teken van een aanstaande ontkoppeling tussen papieren prijzen en fysieke prijzen voor edelmetalen?