EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3161 tot 3165 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

ECB kan niet genoeg Duitse staatsobligaties kopen

De ECB loopt de laatste maanden tegen de grenzen van haar eigen stimuleringsprogramma aan, want uit de meest recente data van de centrale bank blijkt dat er de laatste maanden al minder Duitse, Nederlandse en Finse staatsobligaties worden opgekocht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 6 juli 2017

NAVO ziet cyberaanval als aanval op de coalitie

De NAVO waarschuwt dat ook een cyberaanval op één van de lidstaten gezien wordt als een aanval op de gehele alliantie, zoals vastgelegd in artikel 5 van de NAVO. Deze waarschuwing kwam na de cyberaanval van vorige week, waardoor de computersystemen van verschillende banken, bedrijven en ministeries in Oekraïne op hol sloegen. De aanval verspreidde zich daarna ook in andere landen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 5 juli 2017

Rusland wil terrorisme van Westerse media bestrijden

In de Angelsaksische wereld wordt de media ook wel de vierde macht genoemd, omdat zij een controlerende functie hoort te hebben op de macht. Maar in de praktijk lijkt de media juist de eerste macht te zijn geworden, zo concludeert Margarita Simonyan, directrice van Russia Today. In plaats van de macht te controleren is de Westerse media uitgegroeid tot een instrument dat in staat is de publieke opinie en de normen en waarden in een land te manipuleren. Ook heeft de media de macht om bepaalde personen weg te zetten als dictators en tegelijkertijd het handelen van hun eigen regering goed te praten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 4 juli 2017

Shadow banning: Censuur door weglating

Dankzij de mogelijkheden van het internet kan censuur vandaag de dag veel verfijnder in de praktijk worden gebracht dan ooit mogelijk was. Waarom zou je als Google, Facebook of Twitter berichten verwijderen, als je er ook gewoon voor kan zorgen dat die berichten door niemand meer gezien worden?

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 4 juli 2017

Gemiddeld inkomen Britten 10 procent lager dan voor de crisis

Het gemiddelde inkomen van Britten tot 40 jaar is zeker tien procent lager dan voor het uitbreken van de financiële crisis, zo blijkt uit een onderzoek van de Resolution Foundation. Daarmee leveren de jongere werknemers meer in dan de oudere, want de lonen voor 50-plussers en 60-plussers daalden met gemiddelde respectievelijk 5% en 2%. Alleen parttime werknemers in het Verenigd Koninkrijk zijn qua uurloon weer terug op het niveau van de crisis, aldus het rapport.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs