EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31606 tot 31610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Meerderheid Britten wil uit de EU

Op dit moment willen een meerderheid van de Britten Europa verlaten. Dat blijkt uit een poll gehouden door Sky News.

Op dit moment willen een meerderheid van de Britten Europa verlaten. Dat blijkt uit een poll gehouden door Sky News.

Juist de kleinere ondernemers, die niet exporteren, willen dat Groot-Brittannië uit Europa stapt. Voor het Britse bedrijfsleven is dat slecht nieuws. Grote bedrijven proberen de felle en emotionele discussie over de Europese Unie te temperen.

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Griekenland raakt maar niet van zijn ambtenarenlegioen af

De troîka van EU, ECB en IMF bevindt zich momenteel in Athene om de vooruitgang van Griekenland te evalueren die recht moet geven op een nieuwe schijf van financiële noodhulp. Volgens de Griekse krant Kathimerini gaat de regering Samaras uitstel vragen omdat ze meer tijd nodig heeft om te kijken hoe ze het mes in haar ambtenarenapparaat kan zetten door openbare diensten te fuseren of te sluiten.

Lees verder op express.be
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Letland mag euro invoeren

Letland mag als 18e land de euro gaan invoeren. Het Baltische land heeft alles op orde om zijn lats in te ruilen voor de gemeenschappelijke Europese munt per 1 januari 2014, zo concludeerde de Europese Commissie woensdag.

Ook de Europese Centrale Bank is positief over Letland.

Een van de voorwaarden om de munt te gaan gebruiken, is een lage inflatie. Die is in Letland 1,3 procent. Ook moet het land de overheidsfinanciën op orde hebben en niet een te hoog begrotingstekort hebben. Dat wist het land terug te dringen van 8,1 procent in 2010 tot 1,2 procent in 2012.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Werkloosheid Cyprus loopt sterk op

Eind vorige maand waren er 44.424 geregistreerde werklozen in Cyprus. Dat zijn er ruim 10.000 meer dan een jaar eerder. Het grootste banenverlies was te zien in de sectoren handel, overheid, bouw, industrie en horeca.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 5 juni 2013

Letland is welkom bij de euro

Een van de voorwaarden om de munt te gaan gebruiken, is een lage inflatie. Die is in Letland 1,3 procent. Ook moet het land de overheidsfinanciën op orde hebben en niet een te hoog begrotingstekort hebben.

Dat wist het land terug te dringen van 8,1 procent in 2010 tot 1,2 procent in 2012.

Daarnaast kijkt de commissie naar de langetermijnrente en de wisselkoers. Bovendien moet nationale wetgeving in lijn zijn met de Europese regels. Letland voldoet, aldus het dagelijks bestuur van de EU.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs