EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31606 tot 31610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 30 juni 2013

'Slechtste jaar autobranche sinds 1969'

"De autoverkoop heeft sterk te kampen met de gevolgen van de matige koopbereidheid van de Nederlanders. Door de sterk verbeterde kwaliteit kan de auto altijd nog wel een jaartje langer mee, zo denken veel consumenten, zeker als de huidige auto nog relatief jong is'', zegt Aumacon-directeur Clem Dickmann.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

Over de Financiële Relativiteitstheorie

Deflatie radicaal toegepast vanuit een mondiaal perspectief 

Deflatie radicaal toegepast vanuit een mondiaal perspectief 

Een wereld gevangen in begrensde rationaliteit heeft nood aan ‘out of the box’ impulsen om de cirkel te doorbreken, de financiële relativiteitstheorie als neutraliserende attractor stoot vaak op de begrenzing zelf, paradox of dogma? Ontvankelijkheid, dialoog en oprechte solidariteit zijn noodzakelijke voorwaarden om ons te verlossen van onze gezamenlijke problemen, in weerwil van het meningsconflict dat erover bestaat.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

'Frankrijk wil 14 miljard bezuinigen'

PARIJS (ANP) - Frankrijk wil volgend jaar 14 miljard euro bezuinigen om het begrotingstekort binnen de perken te houden. Het begrotingstekort moet zo in 2015 uitkomen onder de Europese norm van 3 procent van het bruto binnenlands product. Dat heeft de Franse krant Le Monde zaterdag gemeld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 14 gratis tips voor je samengevat:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 29 juni 2013

Een priester, een bankier en een spook...

A priest, a banker and a spook… not the start of a joke or a John LeCarre spy novel, but merely the latest addition to a long list of financial scandals involving the Vatican Bank. Yet despite its quasi comedian if convoluted plotline, the latest attempt to defraud the Catholic church will likely pale in comparison to the most infamous incident involving the Institute of Religious Works (or IOR) as the Vatican Bank is also known. That one involves one Roberto Calvi, the chairman of Banco Ambrosiano, who in 1982 was found hanging from London’s Blackfriars bridge, a short distance away from JPMorgan’s gold vault, his pockets stuffed will cash and bricks in what at the time was a presumed hit by the mafia taking revenge for funds lost through the collapse of Calvi’s bank – a bank in which the Vatican was a significant shareholder.

Lees verder op zerohedge.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs