Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 31611 tot 31615
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

EU overweegt economische maatregelen tegen Bangladesh

De Europese Unie laat in de nacht van dinsdag op woensdag weten ''erg bezorgd'' te zijn over de werkomstandigheden in Bangladesh. 

Vorige week stortte daar een gebouw in waar een kledingfabriek in was gevestigd. Zeker 380 mensen kwamen om het leven.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Tegenstelling Nederland feest / EU-werkloosheid.

streeft naar een maatschappij waarin ieder mens soeverein is: ieder mens heeft het recht zijn leven te leiden zoals hij zelf wil, zolang hij datzelfde recht van ieder ander respecteert.

Terwijl velen een feest vieren omdat er in Nederland een nieuwe koning is, en de politici al weken bezig zijn om te vertellen dat de crisis wel voorbij is, althans het ergste deel,  komen de nieuwste werkloosheidcijfer naar buiten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Groen wil vijf dagen opleiding per jaar voor elke werknemer

De partij Groen wil elke werknemer voortaan recht geven op vijf opleidingsdagen per jaar, naar Frans model. Momenteel is de opleiding gekoppeld aan een percentage van de loonmassa.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Grote steden vragen Vlaamse hulp bij betaling pensioenen

De burgemeesters van de grote Vlaamse steden gaan de Vlaamse overheid vragen bij te springen bij de betaling van de ambtenarenpensioenen. Dat was vandaag te horen na een overleg tussen de burgemeesters van onder meer Antwerpen, Gent en Leuven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Fed, bedrijfsresultaten en jobs report centrale ijkpunten voor deze week

De cesuur van april en mei kan een belangrijke week worden voor de beurs van Wall Street, want de agenda staat proppensvol marktsturend nieuws. De Fed, de bedrijfsresultaten en het jobs report worden zonder enige twijfel de centrale ijkpunten voor deze week.