Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 31621 tot 31625
Bron: yahoo.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Op naar de G7: VS waarschuwt Japan

Reuters/Reuters - An employee of a foreign exchange trading company works next to a monitor displaying the Japanese yen's exchange rate against the U.S. dollar (top) and other major foreign currencies in Tokyo  … more   May 10, 2013. REUTERS/Issei Kato   less  

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Fibonacci voorspelt nieuwe daling in Dow/Gold ratio

Onderstaande grafieken komen van Zerohedge.

Ze tonen de Dow/Gold ratio in de jaren '30, de jaren '70 en nu. Fibonacci is een wiskundige reeks waarbij koersen van aandelen en indices opveren naar een bepaald percentage van de eerder voorgekomen daling. 23,6 % is zo'n opveerniveau uit de Fibonacci-reeks.

Bron: vrijspreker.nl
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Tatatata! De Europese Commissie heeft weer een idee

De Europese Commissie onderneemt actie om bankrekeningen goedkoper, transparanter en toegankelijk te maken voor iedereen. Althans, dat zeggen ze.

De Europese Commissie heeft op 8 mei 2013 een voorstel gepubliceerd voor een richtlijn betreffende de vergelijkbaarheid van kosten in verband met betaalrekeningen, overstappen van betaalrekening en toegang tot betaalrekeningen met basisfuncties.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Kledingkopers willen meer betalen na Bangladeshramp

Ruim 80 procent van de consumenten is bereid meer te betalen voor veilig geproduceerde kleding.

Dat blijkt uit onderzoek van TNS NIPO naar aanleiding van de ramp in Bangladesh. In de eind april ingestorte kledingfabriek zijn inmiddels meer dan duizend doden geborgen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Onderzoek: Geen ontkoppeling goudprijs en fysiek goud

Uit verschillende hoeken horen we dat goud en zilver schaars aan het worden is en dat de premies stijgen. Maar geldt dat alleen voor bepaalde munten of voor goud en zilver in het algemeen? Marketupdate deed onderzoek naar drie jaar prijsontwikkeling. Er is geen sprake van een structurele schaarste..