Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 31621 tot 31625
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

10 redenen om op 1 mei fysiek zilver te kopen

Een gecoördineerde aanval kan langs 2 kanten werken, dat was de titel van een artikel waarin opgeroepen wordt om op 1 mei massaal fysiek zilver te kopen. Morgen is het zover. De vraag is dan ook in welke mate deze oproep wordt beantwoord.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Kopers storten zich gretig op de zilvermarkt

In sympathie met de goudprijs heeft ook de zilverprijs een correctie van formaat ondergaan. Maar evenals bij goud heeft deze corrigerende beweging een nieuwe koopgolf op gang gebracht. Silver Bullion Pte, 1 van de grootste leveranciers van zilver in Singapore, kan de boom in de vraag maar moeilijk verwerken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Belastingbrief telt dit jaar ongeveer 700 codes

De aangiftes voor de personenbelasting tellen dit jaar nog eens 20 codes meer dan in 2012. Ze bevatten nu in totaal een 700-tal codes. Maar "meer dan 80 procent van de Belgen vult hoogstens 20 codes in op de aangifte", zo benadrukte Carlos Six, de administrateur-generaal van de Fiscaliteit, bij de officiële lancering van het nieuwe aangifteseizoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Defensief is soms gevaarlijk

De eerste paar maanden van dit jaar werden gekenmerkt door een relatief goede beursomgeving. Wat ons daarbij is opgevallen, is dat de waarderingen van ‘defensieve’ consumentengerelateerde aandelen (Nestlé, Unilever, Danone) enorm zijn opgelopen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Nieuw record werkloosheid eurozone

De werkloosheid in het eurogebied is in maart naar een nieuw recordniveau gestegen van 12,1 procent van de beroepsbevolking, meldt Eurostat.

In februari bedroeg de werkloosheid in de eurozone nog 12 procent. Volgens Eurostat waren in maart 19,2 miljoen mensen in de eurolanden werkloos, een stijging van 62.000 personen ten opzichte van een maand eerder. De hoogste werkloosheid in het eurogebied werd gemeten in Griekenland, Spanje en Portugal. In Oostenrijk, Duitsland en Luxemburg was de werkloosheid het laagst.