EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31621 tot 31625
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Column Kees de Kort | Ik snap die Duitsers wel

Hij legt uit: "De Europese Commissie heeft bedacht dat de Chinezen aan prijsdumping doen met zonnepanelen en heeft dus voorgesteld tarieven te gaan heffen op de zonnepanelen. De Duitsers zijn natuurlijk mordicus tegen, want die begrijpen ook wel dat het omgekeerde ook gaat gebeuren."Duitsland en China zijn heel grote handelspartners. "Dus Duitsland is er alles aan gelegen om de verhouding met China zo rustig en goed mogelijk te houden. Dus hebben ze al gezegd dat ze heel hard na moeten denken over die tarieven op die panelen."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Maakt Duitsland een bocht van 180°?

Sinds de crisis heeft Duitsland maar een standpunt ingenomen: Besparingen!! De rest was onbespreekbaar. Na al die jaren van zware besparingen staat Europa nog geen stap verder. Maakt Duitsland nu een bocht van 180 ° om economische groei te gaan stimuleren? Het lijkt er wel op, zegt BusinessInsider.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Griekenland verhoogt voor de 4e maand op rij zijn goudreserves

Rusland, Griekenland, Turkije, Wit-Rusland, Kazachstan en Azerbeidzjan verhoogden vorige maand opnieuw hun goudreserves om zo hun deviezenreserves verder te diversifiëren. Het is opvallend dat Griekenland nu voor de vierde maand op rij zijn goudreserves weet te verhogen aldus SilverDoctors

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Waarom je goed vast moet houden aan je goud!

Elke keer de prijs voor goud op de beurs naar boven of naar beneden gaat, wegen de beleggers de voor- en de nadelen tegen elkaar af. Het is de papieren goudprijs die voor kopzorgen zorgt. Het fysieke goud werkt zich ondertussen een weg van de zwakke handen naar de sterke handen. Sterke handen kopen bij de dips, zwakke handen verkopen in paniek.

Of de shake-out van vorige maand de laatste was, zal de toekomst moeten uitwijzen. Het heeft er wel voor gezorgd dat het proces versneld. Hoewel de fysieke kracht niet kan voorkomen dat de prijs eventueel nog lager kan, zijn er voldoende sterke handen die uitreiken naar het fysieke goud. Nu zou dus het slechtste moment zijn om je overtuiging over boord te gooien en over stag te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Vakantiegeld uitbetalen met Bitcoins

Werknemers van het bedrijf Eliantie schrokken misschien een klein beetje toen het bedrijf bedacht om het vakantiegeld uitbetalen in BitCoins. Het bedrijf wilde de mogelijkheden bekijken of het volgens de Nederlandse wetgeving mag om je werknemers uit te betalen met digitaal geld.

Het vakantiegeld uitbetalen in BitCoins is helaas niet toegestaan of gelukkig maar (dat moet de toekomst nog uitwijzen). Op grond van artikel 7:620 lid 1 van het Burgerlijk Wetboek moet loon dat in geld is vastgesteld voldaan worden in een Nederlands wettig betaalmiddel of door een girale betaling. Vakantietoeslag is dus loon en al het in geld vastgestelde loon moet voldaan worden in een Nederlands wettig betaalmiddel (of door girale betaling). BitCoins valt hier niet onder en wordt zodoende gezien als ongeldig betaalmiddel. Het is zelfs zo dat de werkgever hiervoor een sanctie kan krijgen wanneer hij besluit om vakantiegeld te willen uitbetalen in BitCoins:

Lees verder op vergoedingbijontslag.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs