EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31626 tot 31630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Jan modaal moet een dag werken voor een tank benzine

Pain at the Pump: Gasoline Prices by Country Think your gas is expensive? This ranking sorts 60 countries by price, earnings needed to buy a gallon

The gas price ranking visualizes gasoline data from 60 countries. The information is sorted by average fuel price and by ā€œpain at the pump,ā€ which measures the percentage of a dayā€™s wages needed to buy a unit of gas. The third column shows the percentage of personal income spent each year filling up.

Lees verder op bloomberg.com
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Miljarden voor werkzoekenden helpen niet

Er is nooit bewijs verzameld over welk beleid effectief is. We doen maar wat.

Er is nooit bewijs verzameld over welk beleid effectief is. We doen maar wat.

De reĆÆntegratie van werklozen met afstand tot de arbeidsmarkt is mislukt. Al decennia wordt er door de overheid jaarlijks gemiddeld 2 miljard euro uitgegeven om moeilijk plaatsbare werkzoekenden aan werk te helpen, maar tevergeefs. Onlangs constateerde de Inspectie SZW (van het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid) voor de zoveelste keer dat het nauwelijks lukt om via regelingen mensen aan een baan te helpen.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Impasse over regels laten omvallen banken

De gesprekken tussen de EU-landen over de regels van het gecontroleerd laten omvallen van banken zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag afgebroken. Er is extra overleg nodig om EU-brede afspraken te maken over wie er geld verliest en in welke volgorde als een bank niet meer te redden is. Volgende week komen de ministers van Financiƫn van de 27 EU-landen weer bijeen. Dat maakte Ierland, de huidige voorzitter van de EU, bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Waarom een nieuwe Griekse crisis niet voor de hand ligt

Een val van het kabinet in Griekenland kan een gevaar voor het economisch herstel van het land vormen. Daar waarschuwde Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem donderdagavond voor. Nieuwe verkiezingen liggen niet voor de hand, want zelf als dwarsligger Democratisch Links uit de coalitie stapt, behoudt het kabinet een nipte meerderheid van 153 van de 300 zetels.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Grote toename tijdelijke arbeidskrachten uit Oost-Europa

Het voorbije jaar werden 340.000 buitenlandse werkkrachten door bedrijven in hun thuisland voor het uitvoeren van tijdelijke opdrachten naar Belgiƫ gestuurd. Dat betekent een stijging met 150 procent tegenover vier jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers van federaal minister van werk Monica De Coninck. Er wordt vooral een groeiende instroom van werknemers uit Polen, Roemeniƫ, Hongarije, Slovakije en Bulgarije geregistreerd. Het voorbije jaar werden bijna 70.000 gedetacheerden uit Polen geteld. Ook vanuit Roemeniƫ werden meer dan 28.000 tijdelijke werknemers naar Belgiƫ gestuurd. De groei van het aantal tijdelijke arbeidskrachten uit Oost-Europa is veel groter dan de instroom vanuit Duitsland of Nederland. Er wordt nog opgemerkt dat het werkelijke aantal Oost-Europese werknemers in Belgiƫ nog gevoelig hoger ligt, aangezien ook een omvangrijke groep vast in dienst is bij Belgische ondernemingen. Ook de transportsector is in de cijfers niet opgenomen. (MH)

Lees verder op express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs