EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31636 tot 31640
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Goud bleef nooit lang onder de ‘Stairway To Hell’

Citibank analist Tom Fitzpatrick is optimistisch voor goud op de middellange en lange termijn. Hij verwijst daarvoor naar de 'Stairway To Hell', de trap naar de hel van het Amerikaanse schuldplafond. Het schuldplafond is al geruime tijd uit het nieuws verdwenen, maar sinds 2000 is de goudprijs nooit lang onder de evolutie van het Amerikaanse schuldplafond gebleven.

In 2008 daalde de goudprijs al eens terug tot $ 682 waarna het opveerde tot $ 1.921 in drie jaar tijd. Eenzelfde evolutie zou de goudprijs doen zakken tot $ 1.260 om daarna op te veren naar $ 3.500 tegen 2016. Dit komt overeen met de vermoedelijke evolutie van het Amerikaanse schuldplafonds aldus Tom Fitzpatrick.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Einde aan verplicht pensioenfonds?

Zelf sparen voor je eigen pensioen. Dat is hoe jongeren van de VVD, PvdA en D66 de toekomst zien. Pensioen sparen op een spaarrekening, pensioen sparen bij een verzekeraar of misschien gewoon 'ouderwets' pensioen sparen bij een pensioenfonds. Alles draait om de zelfstandige beslissing van de klant. Iets dat helemaal past bij de huidige maatschappij waarin mensen zélf hun beslissingen willen maken. Pensioenfondsen zien hun bestaansrecht afbrokkelen en zijn in paniek. Is dat terecht? Hoe goed is het idee van de jongeren?

Lees verder op wegwijs.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Jeroen Dijsselbloem: 'Mr Euro' onder vuur

De voorzitter van de eurogroep krijgt steeds meer kritiek. Hij zou zich teveel door het Nederlandse ministerie van Financiën laten leiden en zijn team zou zich betweterig gedragen. Er gaan stemmen op voor een permanente voorzitter zonder nationaal ministerie.

Lees verder op presseurop.eu
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Kort nieuws van de dag (Huizenmarkt is niet overgewaardeerd)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

De nieuwe goudmarkt bereidt zich in alle stilte voor

Tekoa Da Silva van Bull Market Thinking geeft een interessant interview aan Bridgette Anderson op het World Resource Investment Conference in Vancouver. Hij zegt dat de huidige volatiliteit op de goudmarkt normaal is gezien de omstandigheden. Tijdens de stierenmarkt van eind jaren '70 begin jaren '80 was er een gelijkaardige volatiliteit.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs