Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 31636 tot 31640
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Vraag luchtvrachtvervoer gedaald in maart

De vraag naar vrachtvervoer door de lucht is in maart met 2,3 procent gedaald. Dat blijkt uit cijfers die de internationale luchtvaartorganisatie IATA dinsdag heeft gepubliceerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Schijnfirma's plegen miljoenenfraude in Spanje

De Spaanse politie heeft een netwerk van schijnfirma's opgerold, dat de sociale zekerheid voor bijna acht miljoen euro opgelicht zou hebben. Het minister van Binnenlandse Zaken deelde in Madrid mee dat in Cataloniƫ 145 verdachten zijn opgepakt. Tegen 275 anderen loopt een onderzoek.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Facebook kan terug naar 37 Dollar

Het is de afgelopen weken nogal stil gebleven rond Facebook. Het wachten is nu op de bedrijfsresultaten van de social media site. Heel wat waarnemers denken dat het moment is aangebroken om opnieuw in Facebook te geloven. De aandelen mogen dus gekocht worden.

Bron: ad.nl
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

Inflatie eurozone laagste in ruim drie jaar

De inflatie in de eurozone is in april op jaarbasis gedaald naar 1,2 procent, van 1,7 procent in maart. Dat blijkt uit een voorlopige schatting van het Europese statistiekbureau Eurostat dinsdag. Daarmee is de inflatie in het eurogebied gezakt naar het laagste niveau sinds februari 2010.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 30 april 2013

10 redenen om op 1 mei fysiek zilver te kopen

Een gecoƶrdineerde aanval kan langs 2 kanten werken, dat was de titel van een artikel waarin opgeroepen wordt om op 1 mei massaal fysiek zilver te kopen. Morgen is het zover. De vraag is dan ook in welke mate deze oproep wordt beantwoord.