Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 31641 tot 31645
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

De nevelmachine draait op volle toeren

U kent ze wel, de nevel- of rookmachines. Als er een sfeer van verhulling, mystiek of dreiging moet worden geschapen dan draaien zij volop. Tal van regeringen hebben de knoppen op de stand maximaal gezet, omdat ze een heldere lucht en een duidelijk zicht voor ons burgers niet zien zitten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Waarom de COMEX niet zal crashen

Goudanalist Bron Suchecki van de Australische Perth Mint publiceerde onlangs een interessante analyse over de handel in goud en zilver op de COMEX. Volgens hem zal de COMEX niet zo snel door de knieën gaan als iedereen wel denkt, zo staat er op

Bron: standaard.be
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Met duizenden op straat in Charleroi voor werk

Meerdere duizenden mensen hebben maandag in Charleroi deelgenomen aan de mars voor werk, waartoe door de vakbonden is opgeroepen na de herstructurering bij Caterpillar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Een gigantische opportuniteit waar niemand over praat

Ben je op zoek naar een gigantisch potentieel? Ben je op zoek naar een land of regio waar er nog sterke economische groei is? Ben je op zoek naar een parel waar niemand over praat? Dan kan deze belegging iets voor u zijn. Beleggen in ontluikende markten kan heel beloftevol zijn. Het zijn kleinere landen, waar de economische groei nog enorm is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Moeten centrale banken aandelen bezitten of niet?

Jim O’Neill, chairman van Goldman Sachs Asset Management, staat op het punt om uit zijn job te stappen. Hij heeft in de laatste weken van zijn carrière bij zijn huidige werkgever niet stilgezeten, want O’Neill heeft nog een laatste tocht langs zowat alle media gemaakt.

Op de Goldman Sachs Growth Markets Summit in New York sprak hij met CNBC en daar viel nieuws te rapen. Centrale banken moeten aandelen bezitten of niet soms?, zo vroeg O’Neill zich af. Een onderzoek dat eerder deze maand verscheen wees uit dat de centrale banken meer appetijt hebben om in aandelen te investeren.