EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31641 tot 31645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Nederlanders blijven grootverdieners

Managers en administratief medewerkers uit Nederland behoren tot de grootverdieners van de wereld vergeleken met andere landen.

Dat blijkt uit jaarlijks onderzoek door Stichting Loonwijzer en vacaturesite Monsterboard. Voor het onderzoek werden meer dan 123.000 respondenten uit 70 landen naar hun salaris in 2012 gevraagd. In Nederland deden bijna 13.000 personen mee met het onderzoek.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Beleggers dumpen nog steeds GLD

De goudprijs zakt onder de $1.300 per troy ounce. In euro's zijn we zelfs door de psychologische grens van €1.000 gezakt. De laatste keer dat de prijs van goud op drie cijfers stond was in februari 2011. De zilverprijs zakt ook verder weg, tot minder dan €500 per kilo. Dat is een prijs die we sinds september 2009 niet meer gezien hebben.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Grote oliedeal tussen Rusland en China

Hiermee verdubbelt Rusland zijn leveringen aan China. Nu al gaan per dag zo’n 300.000 vaten Russische olie naar het Aziatische land. China wordt hiermee de grootste afnemer van Russische olie. Geheel Azië is inmiddels goed voor bijna 20 procent van de export van Russische olie, terwijl de leveringen aan Europa juist flink zijn afgenomen.

De Russische president Vladimir Poetin liet vrijdag weten dat China Rosneft zo’n 70 miljard dollar vooruit betaalt. Daarmee krijgt de olieproducent geld in handen waarmee het investeringen kan doen om de productie te verhogen.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Hans de Geus: banken moet deel verlies op hypotheken nemen

''Er moet een oplossing komen voor het probleem van restschulden'', aldus Hans de Geus. ''Het gebruiken van een deel van het eigen pensioen is geen goed idee, banken moeten een deel van hun verlies nemen. Zij hebben mensen immers veel te veel financiering gegeven''. ''Het op gang krijgen van de economie en consumenten bestedingen gaat niet met restschulden''. 

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

Was China de oorzaak van de ALGEMENE crash?

Zo goed als alles donderde naar beneden gisteren, dat was hoogst uitzonderlijk. De meeste analisten gingen er van uit dat de crash veroorzaakt werd door Ben Bernanke, maar volgens de Wall Street Examiner was China een van de grootste oorzaken. Aangezien China zo ver van ons ligt en we weinig zicht hebben op de situatie, blijft het een ver van mijn bed show, maar de globale gevolgen kunnen reëel en groot zijn.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs