EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31641 tot 31645
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Make no mistake! Amerikaanse monetaire politiek zal goudprijs blijven ondersteunen

Francisco Blanch van Bank of America Merrill Lynch Global Research neemt de handschoen op tegen al diegenen die schreeuwen dat het over en uit is met het goud. Het is namelijk opvallend dat god en klein piertje momenteel de goudprijs de dieperik in schreeuwt.

Volledig ten oprechte volgens Blanch, want er zijn wel degelijk argumenten in te brengen die pro het goud pleiten. De Amerikaanse monetaire politiek zal de goudprijs blijven ondersteunen, de Fed blijft namelijk aan een gezapig tempo geld drukken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Het eind van de dollar is in zicht.

The Fiat End Game: Preparing For A Way Forward, is a our latest micro-documentary focused on solutions to our current economic problems. Our current fiat currency standard is terminal, nations around the world are dropping the U.S. dollar as a medium of exchange, central banks are buying gold, and Americans are seeing price inflation during an economic downturn. In order to avoid a systemic financial crisis here in the U.S., we need to focus on solutions. Please watch this important video and join us in a new financial awakening happening right now all across America.

Lees verder op youtube.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Goud bleef nooit lang onder de ‘Stairway To Hell’

Citibank analist Tom Fitzpatrick is optimistisch voor goud op de middellange en lange termijn. Hij verwijst daarvoor naar de 'Stairway To Hell', de trap naar de hel van het Amerikaanse schuldplafond. Het schuldplafond is al geruime tijd uit het nieuws verdwenen, maar sinds 2000 is de goudprijs nooit lang onder de evolutie van het Amerikaanse schuldplafond gebleven.

In 2008 daalde de goudprijs al eens terug tot $ 682 waarna het opveerde tot $ 1.921 in drie jaar tijd. Eenzelfde evolutie zou de goudprijs doen zakken tot $ 1.260 om daarna op te veren naar $ 3.500 tegen 2016. Dit komt overeen met de vermoedelijke evolutie van het Amerikaanse schuldplafonds aldus Tom Fitzpatrick.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Einde aan verplicht pensioenfonds?

Zelf sparen voor je eigen pensioen. Dat is hoe jongeren van de VVD, PvdA en D66 de toekomst zien. Pensioen sparen op een spaarrekening, pensioen sparen bij een verzekeraar of misschien gewoon 'ouderwets' pensioen sparen bij een pensioenfonds. Alles draait om de zelfstandige beslissing van de klant. Iets dat helemaal past bij de huidige maatschappij waarin mensen zélf hun beslissingen willen maken. Pensioenfondsen zien hun bestaansrecht afbrokkelen en zijn in paniek. Is dat terecht? Hoe goed is het idee van de jongeren?

Lees verder op wegwijs.nl
Geplaatst op: dinsdag 28 mei 2013

Jeroen Dijsselbloem: 'Mr Euro' onder vuur

De voorzitter van de eurogroep krijgt steeds meer kritiek. Hij zou zich teveel door het Nederlandse ministerie van Financiën laten leiden en zijn team zou zich betweterig gedragen. Er gaan stemmen op voor een permanente voorzitter zonder nationaal ministerie.

Lees verder op presseurop.eu

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs