EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31646 tot 31650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

'Grootste bankovername Azië door Japanse bank'

De Japanse bank Mitsubishi UFJ is van plan om voor 4 miljard dollar (3 miljard euro) een meerderheidsaandeel te nemen in de Thaise bank Ayudhya.

Dit stellen anonieme bronnen tegenover persbureau Reuters zaterdag. Als de overeenkomst doorgaat zou dat de grootste overname door een Japanse bank in Azië betekenen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Tienduizenden betogen in Rome voor werk en fiscale rechtvaardigheid

Tienduizenden mensen hebben in het centrum van de Italiaanse hoofdstad Rome deelgenomen aan een grote manifestatie voor werk en fiscale rechtvaardigheid. De drie belangrijkste syndicale organisaties van het land hadden tot de demonstratie opgeroepen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Goud grootste slachtoffer van dreigende terugtocht Bernanke

Paulson heeft zwaar ingezet op een stijging van de goudprijs, maar die blijft maar dalen. En verbetering lijkt niet in zicht.

Paulson heeft zwaar ingezet op een stijging van de goudprijs, maar die blijft maar dalen. En verbetering lijkt niet in zicht.

Want zo hard als de goudprijs omhoog ging toen de centrale banken hun geldpers aanzetten, zo hard gaat het omlaag nu het einde van dat ruimhartige beleid inzicht is. De daling is veel scherper dan op de aandelenmarkten, die toch ook volop hebben geprofiteerd van goedkoop geld.

Lees verder op fd.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Het probleem en de oplossing in deze crisis.

Wanneer het gaat om de financiële sector doen Westerse landen denken aan een junkie of alcoholist

Wanneer het gaat om de financiële sector doen Westerse landen denken aan een junkie of alcoholist

Als het zes jaar duurt voordat politici zoiets voorstellen, kun je je een beetje voorstellen hoe het met de rest van de hervormingen staat. De financiële crisis was een systeemcrisis, in de zin dat iedereen met een rol in dat systeem in meer of mindere mate heeft gefaald. Dit maakt het erg moeilijk om over verantwoordelijkheid te praten. Iedereen heeft een beetje schuld en dus niemand.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Slechts uw spaargeld houdt de banken nog overeind

Een kopje koffie, de Telegraaf op het scherm en het eerste wat opvalt is naast de gebruikelijke vuilnis het bericht dat de EU aan een oplossing werkt waarmee voorkomen kan worden dat spaarders met maximaal € 100.000 op een rekening niet zullen worden “aangeslagen” als de desbetreffemde bank omvalt. Dit zou gegarandeert zijn via het zogenaamde depositogarantiestelsel. Maar bedraagt het saldo op de bank meer, dan mag er mee betaalt worden, ofschoon de krant van slapend Nederland er geruststellend aan toe voegt, dat eerst de rekeningen van aandeel- en obligatiehouders geplunderd zullen worden. En met deze halve waarheid wordt u rustig op vakantie gestuurd want wat zijn de echte feiten zoals die overigens zoals gebruikelijk volop in de buitenlandse media WÈl te vinden en te horen zijn.

Lees verder op geennieuws.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs