EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3166 tot 3170 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Rusland breidt greep op de Europese gasmarkt gevoelig uit

Opmerkelijk bericht: volgens Russische media zou het Russische LNG-bedrijf Yamal aan de haal gaan met een Spaans monstercontract. Concreet zou dat betekenen dat vanaf mei 2018 zo’n 12% van de Spaanse gasconsumptie van Russische oorsprong is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Trump ruilt China in voor India

De wittebroodsweken tussen de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping lijken over, nu binnen het Witte Huis een koersverandering in de maak is. Dat zou een gevolg zijn van het feit dat Trump zijn geduld met Beijing heeft verloren en hij nu op India mikt, traditioneel een grote rivaal van China.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Derde wereldoorlog mogelijkheid volgens Jack Ma

Jack Ma, de rijkste man van Azië, denkt dat nieuwe technologieën meer dan een bedreiging voor onze banen kunnen zijn. Zo zou AI voor een nieuwe wereldoorlog kunnen zorgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Het ene schandaal na het andere

Vooral de Duitsers zijn niet blij met de redding van de twee Italiaanse banken van gisteren, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Als rijkste land, waar het meestal toch wel goed gaat, wordt Duitsland altijd al geacht bij te springen, en dat mag wel eens wat minder vanzelfsprekend worden...

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 juni 2017

Mysterie op de goudmarkt: zorgde een 'fat finger' voor enorme verkoopgolf?

Maandagmiddag dook op de internationale beurzen de goudprijs plots fors naar beneden, nadat er op een minuut tijd een enorme verkoopgolf werd waargenomen. Beurshandelaars staan voor een raadsel en vragen zich af of een zogenaamde 'fat finger' de oorzaak is.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs