Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 31656 tot 31660
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Ten vroegste in 2014 verbetering voor huizenmarkt

Ratingkantoor Standard & Poor's (S&P) voorspelt dat de prijzen op de huizenmarkt in de meeste landen van de eurozone voor de rest van 2013 nog zullen dalen. Pas in 2014 komt er een prijsstabilisatie. Deze verwachting staat in het rapport 'Recession keeps house prices in the dumps in most European markets', dat vandaag gepubliceerd werd.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Het is nog niet afgelopen

Wij laten u opnieuw de daggrafiek zien van de AEX Index, omdat deze ditmaal het duidelijkst is van alle daggrafieken. Zoals wij vorige week reeds schreven is er een gelijkbenige driehoek te onderscheiden. Vorige week lag de koers op het onderste been van deze driehoek. Nu ligt hij, na de vorming van een Advanced Block (de verkoopdruk neemt toe/de koopwoede neemt af), tegen het bovenste been aan. Het probleem van een gelijkbenige driehoek is dat het nooit zeker is aan welke kant de uitbraak zal plaatsvinden (dalende toppen – stijgende bodems), maar deze driehoek is theoretisch gesproken af.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Vraag naar Mexicaanse zilveren munten stijgt sterk

De vraag naar de Mexicaanse Libertad munten is in april sterk toegenomen. In de eerste 23 dagen van deze maand werden er al meer verkocht dan in het hele eerste kwartaal. De oplage van de Mexicaanse beleggingsmunten is veel lager dan die van de Canadese en Amerikaanse 1 troy ounce munten. Toch zijn de Libertads momenteel veel beter verkrijgbaar.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Alle bull markets op de beurs sinds 1871

Een grafiek van alle bull markets in Amerikaanse aandelen sinds 1871 suggereert dat de huidige bull market nog een weg te gaan heeft. Zowel qua rendement als duur blijft deze rally nog achter bij het gemiddelde. De langste rally duurde 153 maanden en leverde 516% koersstijging op.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

De fysieke goudrush alleen is niet voldoende

De scherpe daling van de goudprijs 2 weken geleden heeft een enorme goudrush op gang gebracht over heel de wereld, maar vooral in de Aziatische landen China, India en Japan. Tegenover deze enorme vraag naar fysiek goud, staan de outflows bij de goud-ETF's. Dit houdt momenteel een forse opstoot van de goudprijs tegen volgens