EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31656 tot 31660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Zuid-Korea heeft 1,5% van reserves in goud

Zuid-Korea heeft sinds 2011 veel goud gekocht, want haar totale goudvoorraad groeide in twee jaar tijd van 14,4 naar 104,4 ton. De bank hanteert een lange termijn strategie en ziet goud als fundamenteel onderdeel van haar reserves.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Dijsselbloem: vooral ouderen moeten meer uitgeven

De oproep van premier Mark Rutte om een huis of een auto te kopen, gaat vooral op voor ouderen. Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën heeft dat gezegd in een interview met Vrij Nederland.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

3 redenen voor de grote Nikkei Crash

De grote koersval op de beurs van Tokyo blijft weken later nog steeds de gemoederen ophitsen. Veel waarnemers vragen zich hoe het mogelijk is dat de Nikkei 225 enkele weken geleden op 1 dag een duik met 7 percent kan maken. De hamvraag is namelijk of er meer van dergelijke bewegingen mogen verwacht worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

Zilver harder onderuit dan goud

Zilver is nu ver verwijderd van de recordprijzen uit 2011 (de zilverprijs flirtte toen met $50 per ounce). Veel beleggers en analisten wisten het zéker: de recordprijzen zouden terugkeren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 8 juli 2013

'Maatpakken van Spaanse premier Mariano Rajoy gefinancierd vanuit zwarte kas'

Mariano RajoySpanje kreunt onder een zoveelste politiek schandaal nu Luis Barcenas, de voormalige schatbewaarder van de regerende Partido Popular, in een interview met de krant El Mundo heeft toegegeven dat zijn partij de voorbije 20 jaar een systeem van illegale inkomsten had opgezet, gefinancierd door zakenlui, die in ruil voor giften lucratieve overheidscontracten kregen toegespeeld. Met het geld werden de politieke campagnes van de partij gefinancierd, maar ook extra salarissen uitgereikt aan de leiders van de partij.

De huidige premier Mariano Rajoy zou bijvoorbeeld op-maat-gemaakte pakken dragen die vanuit deze schaduwkas werden betaald.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs