Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 31656 tot 31660
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 9 mei 2013

Fibonacci voorspelt crash aandelenmarkt

Wie de Fibonacci berekening loslaat op de Dow Jones komt tot interessante resultaten. De crash van 2008 en de rally die erop volgde lijkt een soortgelijk patroon te hebben als de crash van 1929 en 1971. Vanaf dit punt kan de beurs de helft van haar waarde verliezen tegenover goud. Tenminste, als de geschiedenis zich herhaalt en de beurs hetzelfde patroon volgt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 9 mei 2013

Griekse werkloosheid blijft hoog

De werkloosheid in Griekenland is in februari uitgekomen op 27 procent. Dat blijkt uit data die het nationaal statistiekbureau donderdag bekendmaakte. Een jaar eerder had 21,9 procent van de Griekse beroepsbevolking geen baan.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 9 mei 2013

Goedkopere cadeau's voor moederdag

Veel moeders zullen het zondag op Moederdag met een goedkoper presentje moeten doen. Ook het aantal moeders dat helemaal niets krijgt, is toegenomen.

Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: donderdag 9 mei 2013

Nederlander draagt minder belasting af dan begroot

Dat staat in het Financieel Jaarverslag van het rijk, dat woensdag werd gepubliceerd.

Aan indirecte belastingen, zoals de btw, werd 3,6 miljard euro minder opgehaald. Aan directe belastingen, zoals de inkomstenbelasting, kwam negen miljard euro minder binnen. Ook werd minder binnengehaald via de premies werknemersverzekeringen en volksverzekeringen.

Bron: ftm.nl
Geplaatst: donderdag 9 mei 2013

Gij zult aflossen

De tijdelijke Kamercommissie Huizenprijzen legde goed uit hoe we ons zo in de nesten hebben kunnen werken. Helaas blijft op echte oplossingen voor de hypotheekzeepbel een taboe rusten constateert Hans de Geus.