Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 31666 tot 31670
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Imtech vraagt ex-bestuurders bonus terug

Imtech heeft voormalig bestuursvoorzitter René van der Bruggen, oud-financieel directeur Boudewijn Gerner en ex-bestuurders in Polen en Duitsland gevraagd om hun bonussen over de afgelopen jaren terug te storten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Wordt Google de grootste bank ter wereld?

Enkele jaren geleden probeerde Google om van uw smart phone een portefeuille te maken via Google Wallet. Maar doordat telecombedrijven en gsm-producenten niet direct op de kar zijn gesprongen, heeft Google de technologie gebruikt om op een andere manier geld over te schrijven over heel de wereld, namelijk via e-mail. Simpel toch!

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Red de woningmarkt, bouw huurhuizen

© anp.opinie Om te voorkomen dat de huizenprijzen ooit weer exploderen, moet de koper ook fatsoenlijk kunnen huren. Nu wordt hem die keuzevrijheid onthouden, meent Rik Smits.

Ook daarvoor geven die Romeinen een goed handvat: wil je een gezonde koophuizenmarkt, bouw dan heel veel goede huurhuizen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

De massale jeugdwerkloosheid in de EU: 'Politici wisten van het probleem en deden... niets'

De Duitse krant Der Spiegel maakte dit weekeinde een vernietigende analyse van de manier waarop Europese politici de jeugdwerkloosheid op het continent aanpakken:

‘Al maandenlang zit meer dan de helft van de Griekse jongeren zonder werk. Ook in Spanje, Italië en Portugal is de situatie dramatisch. Voilgens statistiekbureau Eurostat zijn 23,5% van de Europese jongeren werkloos. In Europa begint zich een verloren generatie te vormen. De Europese regeringen hebben geen idee hoe het probleem aan te pakken. Eerder dan te investeren in effectief onderwijs en trainingsprogramma’s om de Zuid-Europese jeugd voor te bereiden op het leven na de crisis, geeft de politieke elite van Europa er de voorkeur aan oude ideologische vetes op te rakelen.'

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 21 mei 2013

Multinationals ontwijken belasting via Nederland

Arme landen zijn de klos, doordat multinationals belasting ontwijken via ons land. Ontwikkelingslanden lopen daardoor elk jaar zo'n half miljard euro mis.

Dat zegt ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib, die onderzoek liet doen naar belastingontwijking