EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31666 tot 31670 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

Inmiddels 19,4 miljoen werklozen in Eurozone

Dat is het hoogste aantal sinds 2006. Het aantal mensen met een baan in de eurozone daalde in het eerste kwartaal van 2013 met 1% op jaarbasis. Niet geheel verrassend gaat het vooral slecht met de arbeidsmarkt in Griekenland, Spanje, Portugal en Cyprus.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

Dit moet je zien om te geloven! Met 10.000 in de rij om goud te kopen

Beelden zeggen soms meer dan woorden. Onderstaande fotoreportage van Zerohedge toont aan hoe ze in China met zijn tien duizenden staan aan te schuiven om goud te kopen. Wie dacht dat de vraag naar fysiek goud zou afkoelen nu de prijs stabiliseert, heeft het verkeerd. Het zijn blijvende solden op de goudmarkt en de vraag naar fysiek goud zal niet snel verdwijnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

The Endgame: protectionisme neemt wereldwijd toe

Het volume van de wereldhandel daalde tot 1,3 % op jaarbasis, dit is het traagste tempo sinds de economische crisissen van 2001 en 2008. Volgens Zerohedge hebben de centrale banken hun point of no return bereikt. Nu niets anders meer lijkt te werken, nemen de landen steeds meer toevlucht tot het protectionisme, dit is een van de laatste fases in het eindspel.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

Hoe te profiteren van dalende valuta

De laatste dagen en weken komen de daling van de verschillende valuta steeds meer in het nieuws. Er is niet alleen de daling van de Japanse Yen, maar ook de Australische dollar en andere munten zijn fors goedkoper geworden ten opzichte van de dollar. In het land der blinden is eenoog Koning. Maar dit biedt ook de nodige opportuniteiten.

Het zijn ook de valuta van de groeilanden die, naast de Yen en de AUD fors gedaald zijn ten opzichte van de dollar. De Zuid-Afrikaanse Rand en de Braziliaanse Real daalden in een tempo dat vrij ongewoon is voor deze landen. Aangezien de meeste ETF's voor de groeilanden in Amerikaanse dollar noteren, doen deze fondsen het veel slechter dan de rest.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 juni 2013

De Nikkei kan nog eens meer dan 30 % dalen

De Japanse Nikkei lijkt wel op een achtbaan, de volatiliteit is enorm de laatste maanden. Na een stijging van iets meer dan 82 procent op zes maanden tijd, daalde de index op enkele weken tijd met meer dan 20 procent.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs