Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 31671 tot 31675
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Politici die van de kiezer enige vorm van logica verwachten kijken best eens naar IJsland

De IJslanders hebben het voorbije weekeinde de sociaal-democraten die hen uit de financiële crisis hebben geholpen weggestemd om een centrum-rechtse regering in het zadel te helpen. Een uitslag die toch wel even de wenkbrauwen doet fronsen, schrijft de Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Miljonairs hebben het volste vertrouwen in Bull Market

De stijging van de beurskoersen op Wall Street heeft neveneffecten waar niet iedereen zo maar op 1, 2, 3 denkt. 1 van die neveneffecten is een groeiende kloof tussen arm en rijk in de U.S. Het zijn namelijk de rijken die het meest profijt trekken van de Bull Market.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Sell in may,… en mis de nieuwe stierenmarkt in goudmijnaandelen

Dit komt uit een interview van The Gold Report met Bob Moriarty, president van 321gold. Volgens Bob Moriarty is de tijd rijp voor een verandering. En als je nu je goudmijnaandelen zou verkopen, mis je een enorme opportuniteit, aldus het interview op 

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

We gaan een zonninige toekomst tegemoet

We gaan een zonnige toekomst tegemoet. Een toekomst zonder die vervelende crisis welke vandaag de dag steeds persoonlijker wordt voor de meeste Nederlanders. Het leed van de crisis in onze omgeving komt steeds dichterbij. Laten we dat vervelende menselijke ethische besef wat we dagelijks met ons meedragen even voor wat het is en laten we kijken hoe we een graantje mee kunnen pikken door de huidige wereldwijde ontwikkelingen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Kort nieuws van de dag (Wall Street wordt overheerst door boeven)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.