Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 31671 tot 31675
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Dit is waarom de markt elke moment kan crashen

zijn er voldoende aanwijzingen om aan te nemen dat de aandelenmarkten ieder moment kunnen crashen. Ondanks de nieuwe records, ondanks de goede winstcijfers van de bedrijven, ondanks al het goede nieuws uit de media, … zijn er voldoende bewijzen dat we aan de vooravond van een crash staan. Onderstaande grafieken zeggen afzonderlijk niets, maar samen vormen ze een duidelijk beeld over de staat van de markten.

De eerste grafiek laat de geschatte winstverwachtingen zien van de bedrijven in de S&P 500. Begin vorig jaar lagen de geschatte winstcijfers voor 2013 nog op $ 125, ondertussen zijn deze al bijgesteld tot $ 112. Ondanks de dalende winstcijfers, blijft de S&P 500 stijgen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Omzet Doe-het-zelf en textiel klapt in elkaar

De markt voor doe-het-zelfwinkels, bovenkledingzaken en textielsupermarkten heeft zwaar te lijden onder de economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Ook Buffett zet in op hernieuwbare energie

MidAmerican Energy, een Amerikaans energiebedrijf dat in handen is van Berkshire Hathaway, heeft aangekondigd dat het honderden windturbines wil plaatsen tegen eind 2015. De investering is goed voor een bedrag van $ 1,9 miljard en is de grootste investering in de geschiedenis van Iowa. Voorheen had Buffet via MidAmerican Energy ook al fors ingezet op zonne-energie.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

We hebben de 'Andere' Grote Dwaas gevonden

We have recently explained (here and here) just how dismal the outlook for France is. The gaping divide between French and German perspectives on austerity, growth, and policy is widening by the day. And yet French credit spreads (and yields) have been collapsing ever tighter at the behest of a world gone mad on monetary munificence. We know who the greater fool is in Spain and Italy (the domestic banks and pension funds); and so now, thanks to SocGen, we know who the greater fool is in French debt (OATs).

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Omzet detailhandel hard gedaald

De Nederlandse detailhandel heeft de omzet in maart van dit jaar met 5,3 procent zien teruglopen vergeleken met dezelfde maand vorig jaar.