Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 31676 tot 31680
Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Goud tobt maar topt in 2017

Door Elmer Hogervorst | 29 april 2013 | in goud patroonherkenning | Geen reacties » | 198 keer gelezen

In oktober 2010 schreef ik een column dat goud zou toppen in 2017. Aan die analyse is in de tussentijd niets veranderd. Ook niet door de tussentijdse forse gouddaling. In ons boek ‘Geld, goud en zilver’ hebben we zelfs voor deze forse daling gewaarschuwd. Wij gingen ervan uit dat die bodem iets eerder kwam, maar per saldo is er niets veranderd. Laten we even wat zaken op een rijtje zetten.

Bron: wallstreetweb.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Niet-eurozonelanden moeten zich committeren aan bankentoezichthouder

AMSTERDAM (Dow Jones)--Lidstaten van de Europese Unie, die geen deel uitmaken van de eurozone, moeten uiterlijk deze zomer aangeven of ze gaan deelnemen aan het bankentoezicht op financiele instellingen in de regio. Dit vindt Joerg Asmussen, bestuurslid van de Europese Centrale Bank (ECB).

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Ten vroegste in 2014 verbetering voor huizenmarkt

Ratingkantoor Standard & Poor's (S&P) voorspelt dat de prijzen op de huizenmarkt in de meeste landen van de eurozone voor de rest van 2013 nog zullen dalen. Pas in 2014 komt er een prijsstabilisatie. Deze verwachting staat in het rapport 'Recession keeps house prices in the dumps in most European markets', dat vandaag gepubliceerd werd.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Het is nog niet afgelopen

Wij laten u opnieuw de daggrafiek zien van de AEX Index, omdat deze ditmaal het duidelijkst is van alle daggrafieken. Zoals wij vorige week reeds schreven is er een gelijkbenige driehoek te onderscheiden. Vorige week lag de koers op het onderste been van deze driehoek. Nu ligt hij, na de vorming van een Advanced Block (de verkoopdruk neemt toe/de koopwoede neemt af), tegen het bovenste been aan. Het probleem van een gelijkbenige driehoek is dat het nooit zeker is aan welke kant de uitbraak zal plaatsvinden (dalende toppen – stijgende bodems), maar deze driehoek is theoretisch gesproken af.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 29 april 2013

Vraag naar Mexicaanse zilveren munten stijgt sterk

De vraag naar de Mexicaanse Libertad munten is in april sterk toegenomen. In de eerste 23 dagen van deze maand werden er al meer verkocht dan in het hele eerste kwartaal. De oplage van de Mexicaanse beleggingsmunten is veel lager dan die van de Canadese en Amerikaanse 1 troy ounce munten. Toch zijn de Libertads momenteel veel beter verkrijgbaar.