EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31676 tot 31680
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Is dit de werkelijke reden voor de dood van Gaddafi

Het Zuid-Afrikaanse Sunday Times schrijft dat de jacht op het vermogen van Gaddafi zich verplaatst heeft naar Zuid-Afrika. De Libische kolonel werd in oktober 2011 vermoord door opstandelingen met behulp van een buitenlandse strijdmacht. Muammar Gaddafi heeft een fortuin aan goudstaven, diamanten en geld achtergelaten. In Zuid-Afrika is nu een deel van dat vermogen aangetroffen.

Libische onderzoekers geloven dat er meer dan $1 miljard aan goud, diamanten en cash opgeslagen ligt bij een viertal banken en twee beveiligingsbedrijven in Zuid-Afrika. Deze grote vondst is overigens nog maar een fractie van het totale vermogen van Gaddafi, dat geschat wordt op $80 miljard.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

“Leeuwendeel van de beurswinsten liggen nog voor ons”

We werden de afgelopen dagen om de oren geslagen met optimistische rapporten over de beurs van Wall Street. Niet ten onrechte naar onze mening, want de vooruitzichten voor die beurs blijven onveranderlijk goed. Nog meer winsten liggen in het verschiet.

We werden de afgelopen dagen om de oren geslagen met optimistische rapporten over de beurs van Wall Street. Niet ten onrechte naar onze mening, want de vooruitzichten voor die beurs blijven onveranderlijk goed. Nog meer winsten liggen in het verschiet.

Roger Altman, chairman en stichter van investment banking adviseur Evercore Partners, laat een ander geluid horen. Altman is zeker niet negatief maar hij gelooft wel dat we wat het beursjaar 2013 het beste al hebben gezien. Maar daarna moet het beste nog komen.

15 percent en dan is het even welletjes geweest

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Beren raken vermoeid op de goudmarkt

De goudprijs blijft het moeilijk hebben om het klif van $ 1.400 met overtuiging te nemen. Vorige week zag het er even naar uit dat de barrière doorbroken was, maar 's vrijdags werd de grens naar beneden weer doorbroken. Ook vandaag blijft de goudprijs rond de $ 1.400. Nochtans raken de goudberen stilaan uitgeput wat wijst op een stijging van de goudprijs in de komende weken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

Kapitalisme is bezig zichzelf te vernietigen

Europa, Japan, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten creëren geld als nooit tevoren. Dit heeft ervoor gezorgd dat de kostprijs om schulden te maken fors gedaald is. We hebben schulden, de hefboom op schulden én er is het schaduw banksysteem. Dit zijn allemaal verschillende soorten schuld die op de een of andere manier elkaar beïnvloeden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 juni 2013

De globale Ponzi-economie: hoe Ierland de G8 ontvangt in één groot leugendecor

Binnen 2 weken wordt in het Lough Erne Golf Resort in Noord-Ierland de vergadering van de G8 gehouden. Daar stelt zich een klein probleem. De Noord-Ierse economie ligt namelijk in de lappenmand en de meeste van de omliggende dorpen zijn totaal verwaarloosd. De oplossing? Doen alsof er niets aan de hand is en leegstaande winkelpanden renoveren in de stijl waarin Hollywooddecors worden gebouwd. Verlaten gebouwen? No problem! Overschilderen of overplakken met kleurvolle landschapspanorama’s. Niet zo gek bedacht, schrijft A Lightning War for Liberty, want dat is net wat de G8 sinds het begin van de eurocrisis heeft gedaan: de zaakjes indekken en doen alsof er niets aan de hand is. De globale Ponzi-economie, zeg maar:

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs