Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 31681 tot 31685
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Marc Faber: Er gaat iets heel slecht eindigen

In een interview met The Globe and Mail laat Marc Faber enkele interessante uitspraken ontvallen. Hij heeft het onder andere over goud en over de sterke prestatie van de aandelenmarkten de laatste jaren. In heel zijn 40-jarige carrière heeft hij nog nooit iets meegemaakt zoals vandaag aldus

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Satellietbeelden tonen urbanisatie en ontbossing

Een timelapse van satellietbeelden, samengesteld door Google, de NASA en Time Magazine geeft inzicht in de snelheid waarmee steden als Dubai, Shanghai en Las vegas gegroeid zijn. Ook de snelheid van de ontbossing in de Amazone en het smelten van ijskappen in Alaska is vastgelegd.

Bron: emerce.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

ABN Amro: 2013 mager jaar voor techsector

De Technologie-, Media- en Telecomsector in Nederland zal na een teruggang in 2012 ook in 2013 niet herstellen. ABN AMRO stelt in een onderzoek wel dat het fundament gezond is en een voorbeeld voor andere sectoren is.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

'Ex-vrouw topman Aegon sluisde miljoenen weg'

Aegon heeft de ex-vrouw van een voormalig financieel topman van Aegon voor de rechter gesleept. Volgens de verzekeraar heeft de vrouw ruim 14 miljoen euro aan fraudegeld weggesluisd. Dat meldt de Telegraaf. Het geld was door haar ex-man bij Aegon verduisterd toen ze nog getrouwd waren.

Bron: bnr.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

DNB wil pensioengeld in economie pompen

BNR-economieredacteur Paul Laseur: "Het is bijna te mooi om waar te zijn"

Dat stelt de Nederlandsche Bank (DNB) in een studie die vandaag wordt gepubliceerd. In het regeerakkoord is vastgelegd dat over het inkomen boven 100.000 euro niet langer fiscaal gunstig pensioen kan worden opgebouwd. Met andere woorden: boven de 100.000 euro aan inkomen wordt geen fiscale aftrek meer gegeven. Dit betreft ongeveer 370.000 mensen.