EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31686 tot 31690
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Ludwig von Mises

"Een 'crackup boom' is in wezen een financiĆ«le boom, geld komt in het systeem ā€“ veel ervan. Mensen weten niet dat het nep geld is, ze kunnen het verschil niet vaststellen. Dit geld hangt rond in de financiĆ«le sector en iedereen daarbinnen beleeft een geweldige tijd.ā€

Maar de maatschappij als geheel is niet rijker geworden omdat schilderijen van Van Gogh of Picasso duurder zijn geworden ā€“ of omdat aandelen in prijs zijn gestegen ā€“ of omdat een hedge-fund manager een miljard euro verdient. De samenleving wordt rijker wanneer door mensen over het algemeen hogere lonen worden verdiend, meer sparen, en hun schulden afbetalen. En dat is niet wat gebeurt. Het is tot nu toe helemaal niet gebeurd. Ondanks de officiĆ«le Media die het tegendeel verklaren, gebeurt het nog steeds niet.

Lees verder op edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Boodschappen in vier maanden tijd duurder geworden

In januari introduceerde Kassa de ā€œKassa-boodschappentasā€. In deze tas zaten 27 basisboodschappen van huismerken/private labels van de supermarkten. Nu zijn we een paar maanden verder en wat blijkt?Ā De boodschappen zijn in vier maanden tijd duurder geworden.

Lees verder op geen-verzendkosten.nl
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Facebook bezorgt beleggers nog steeds darmklachten

Is het tijd om Facebook te ā€˜ontvriendenā€™ of, voor wie niet mee is, de banden met de social mediasite kort en goed af te breken? Op basis van de beursprestaties van het aandeel, vanaf het moment van de IPO tot nu, zouden we vanzelfsprekend zeggen van wel.

Dan Nathan van RiskReversal.com vreest het ook. Sinds 1 januari van dit jaar is de beurskoers van het aandeel alleen maar gedaald, terwijl de technische signalen bovendien weinig goeds voorspellen. De koers is namelijk teruggevallen onder het 200-day moving average.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Israƫl verlaagt rente opnieuw

De centrale bank van Israƫl heeft maandag voor de tweede keer deze maand de rente verlaagd. Het centrale rentetarief ging met een kwart procentpunt omlaag tot 1,25 procent. Dat is het laagste niveau in ruim 3 jaar tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Vergeet die haviken, Bernanke trekt aan de touwtjes bij de Fed!

Sla geen acht op de haviken binnen de Fed, Bernanke trekt aan de touwtjes. Die haviken zijn uiteraard de bestuurders van de Amerikaanse centrale bank die regelmatig oproepen om het programma van monetaire verruiming (beter bekend als qe) af te bouwen.

De voormalige vice chairman van de Fed Alan Binder verklaarde aan CNBC relativeert echter de macht van die haviken. Federal Reserve Chairman Ben Bernanke heeft te veel schrik dat een vroegtijdig terugschroeven van de maatregelen de economie in de U.S. zal tonen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs