EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31686 tot 31690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Impasse over regels laten omvallen banken

De gesprekken tussen de EU-landen over de regels van het gecontroleerd laten omvallen van banken zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag afgebroken. Er is extra overleg nodig om EU-brede afspraken te maken over wie er geld verliest en in welke volgorde als een bank niet meer te redden is. Volgende week komen de ministers van Financiën van de 27 EU-landen weer bijeen. Dat maakte Ierland, de huidige voorzitter van de EU, bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Waarom een nieuwe Griekse crisis niet voor de hand ligt

Een val van het kabinet in Griekenland kan een gevaar voor het economisch herstel van het land vormen. Daar waarschuwde Eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem donderdagavond voor. Nieuwe verkiezingen liggen niet voor de hand, want zelf als dwarsligger Democratisch Links uit de coalitie stapt, behoudt het kabinet een nipte meerderheid van 153 van de 300 zetels.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

Grote toename tijdelijke arbeidskrachten uit Oost-Europa

Het voorbije jaar werden 340.000 buitenlandse werkkrachten door bedrijven in hun thuisland voor het uitvoeren van tijdelijke opdrachten naar België gestuurd. Dat betekent een stijging met 150 procent tegenover vier jaar voordien. Dat blijkt uit cijfers van federaal minister van werk Monica De Coninck. Er wordt vooral een groeiende instroom van werknemers uit Polen, Roemenië, Hongarije, Slovakije en Bulgarije geregistreerd. Het voorbije jaar werden bijna 70.000 gedetacheerden uit Polen geteld. Ook vanuit Roemenië werden meer dan 28.000 tijdelijke werknemers naar België gestuurd. De groei van het aantal tijdelijke arbeidskrachten uit Oost-Europa is veel groter dan de instroom vanuit Duitsland of Nederland. Er wordt nog opgemerkt dat het werkelijke aantal Oost-Europese werknemers in België nog gevoelig hoger ligt, aangezien ook een omvangrijke groep vast in dienst is bij Belgische ondernemingen. Ook de transportsector is in de cijfers niet opgenomen. (MH)

Lees verder op express.be
Geplaatst op: zaterdag 22 juni 2013

7 redenen waarom Frankrijk meer respect verdient dan het doorgaans krijgt

Zo vele zaken gaan fout in Frankrijk – hoge belastingen, massale overregulering, cultureel protectionisme, economisch protectionisme, politieke schandalen, … – dat velen het land als zieke man van Europa beschouwen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 21 juni 2013

'Colombiaanse bendes hebben liever goud dan cocaïne'

Gewapende bendes in Colombia werken tegenwoordig liever met goud dan cocaïne. Dit zei de chef van de plattelandspolitie kolonel Hector Paez vrijdag.

Gewapende bendes in Colombia werken tegenwoordig liever met goud dan cocaïne. Dit zei de chef van de plattelandspolitie kolonel Hector Paez vrijdag.

“De winsten in de goudhandel zijn vijfmaal groter dan de inkomsten uit cocaïne. Bovendien heb je 6 maanden en veel kennis nodig om cocaïne te produceren. Daarentegen kun je in een illegale mijn in de Colombiaanse jungle wekelijks zo’n 2 kilogram goud naar boven halen”, vertelde de hoge politiefunctionaris in een interview.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs