EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
55
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31701 tot 31705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

Leven als God in Frankrijk zit er voor de Fransen steeds minder in. Zij moeten zich opmaken voor een pijnlijke pensioenhervorming, met onder andere een duidelijke verlenging van het verplichte aantal gewerkte jaren. Een vandaag gepubliceerd expertenbericht stelt voor die duur te verlengen van 41,5 jaar nu tot 44 jaar. Een uitzondering geldt voor werknemers die voor 1966 zijn geboren: zij hoeven niet langer aan het werk te blijven.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

2 redenen waarom Japan zo diep in de problemen zit

De Nikkei kon vandaag lichtjes herstellen na de klap van meer dan 6 procent gisteren. Die forse daling bracht de Nikkei op drie weken tijd in een berenmarkt met een daling van meer dan 20 procent. De crash in Japan begint voorpagina nieuws te worden, iedereen begint zich af te vragen wat er precies aan de hand is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

IMF: QE zeer voorzichtig afbouwen

''Europa kan ook rente ondervinden van het afbouwen van monetaire verruiming. De rente in Zuid-Europa daalde eerst spectaculair, maar stijgt nu weer. Dat kan het fundament onder de eurozone ondermijnen'', aldus Hans de Geus.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

IMF verlaagt groeiverwachting VS voor 2014

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn verwachting voor de groei van de Amerikaanse economie in 2014 verlaagd. Volgens het fonds zorgen de bezuinigingen bij de Amerikaanse overheid voor druk op de economische groei in de Verenigde Staten en zal dat "wegen op de consumptie de komende trimesters". Dat blijkt uit een rapport dat het IMF vandaag publiceerde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

5 mobiele video data die u omver blazen

Trends:

Trends:

Mobiele video is samen met mobiele spelletje een van de weinig mobiele sectoren die al bewezen hebben om geld te kunnen genereren, veel geld. De sector staat nog maar in zijn kinderschoenen maar groeit aan een verschroeiend tempo en wint snel aan schaalgrootte.

Mobiele toestellen nemen in snel tempo het Tv-landschap over. Denk zelf maar eens: hoeveel tijd spendeer ik tegenwoordig aan mijn smartphone, tablet of iPad? Hoeveel tijd spendeer ik zelf nog met het kijken naar televisie? Kijk ik programma’s rechtstreeks op televisie of bekijk ik de programma’s later op mijn tablet, als de tijd mij beter schikt?

Wist u dat:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs