EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31701 tot 31705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Deze optie biedt de mogelijkheid van 122 % winst op 19 maanden

Vorig jaar werd de Amerikaanse landbouwsector getroffen door enorme droogte. Dit jaar wordt de Amerikaanse landbouwsector getroffen door enorme regenval. Een van de bedrijven die het meeste profiteert van de grillen van moeder natuur is 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Jim Rickards over de crisis, depressie, recessie, inflatie en deflatie

Eén van mijn favorieten is Jim Rickards vanwege zijn vaak meer uitgebalanceerde uitspraken en zijn strategische overwegingen die hij in interviews meegeeft. Dit dan in tegenstelling tot  anderen die hun licht over dezelfde onderwerpen laten schijnen. In een recent interview kwamen de definities depressie en recessie ter sprake, waarbij ik voordat ik begin eerst even kort een uitleg geef over de verschillen, zoals Rickards die omschrijft.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Prijsvechter Action wil 400e winkel openen

ZWAAGDIJK-OOST (ANP) - Niet alle detailhandelsbedrijven verkeren in zwaar weer door de economische malaise. Winkelketen Action groeit sterk door en hoopt dit jaar het 400e filiaal te openen. Dat maakte Action vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

'Meer dan 20% van de Egyptische economie is in handen van het leger'

Gianluigi GuerciaDoor president Morsi af te zetten heeft het Egyptische leger voorkomen dat de strijd tussen voor- en tegenstanders van de president een zeer gewelddadige ontknoping kreeg. De afgelopen twaalf maanden heeft de regering van Morsi geen enkele vooruitgang geboekt bij het oplossen van de enorme economische en sociale problemen in het land. Door de hoge jeugdwerkeloosheid en de oplopende inflatie blijft de situatie in Egypte explosief.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Energiezuinige huurwoningen in 2020? Vergeet het maar!

Het was een mooi en nobel streven: alle huurwoningen in Nederland krijgen energielabel B opgeplakt in 2020. Dat zou betekenen dat huurders minder woonlasten gaan betalen door de daling van de energiekosten en uiteraard dat huurwoningen energiezuiniger worden. Maar de Woonbond luidt nu al de noodklok. Volgens de bond haken woningcorporaties in groten getale af. De grote boosdoener is (wederom) de verhuurdersheffing.

Lees verder op huurwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs