Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 31706 tot 31710
Bron: lc.nl
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Wie betaalt deze fiscale meevaller van de Rabo?

Rabobank heeft met de Belastingdienst een akkoord gesloten, zodat de zware verliezen van het bankbedrijf van Friesland Bank van 2012 en van eerdere jaren alsnog kunnen worden afgetrokken van de winst van Rabobank.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Fransen overwegen tablettaks voor cultuur

De Franse regering overweegt een extra belasting op te leggen bij de verkoop van tablets en smartphones. Met dat geld zouden subsidies voor culturele projecten moeten worden gefinancierd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Dollar bereikt Yen Century Mark voor 1ste keer in 4 jaar

Veel forexhandelaren hadden al de hoop opgegeven dat het op korte termijn zou lukken: de Yen Century Mark hield voorlopig stand. Of anders uitgedrukt: de Yen klampte zich met de moed van de wanhoop aan boven het niveau van 100 Yen voor 1 Dollar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Het vertrouwen in Bernanke is totaal misplaatst

Jim Grant vindt het vertrouwen in de voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, totaal misplaatst. Op het eerste zicht ziet alles er goed uit momenteel, maar onder deze laag van goed nieuws, zien de zaken er heel anders uit. Op Zerohedge legt hij uit wat hij denkt over aandelen, inflatie en over goud

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 mei 2013

Kort nieuws van de dag (Chinezen leven boven hun stand)

Op beurs.com proberen we je de waarheid over uw geld te onthullen. Daarom leest u hier voornamelijk alles wat u in de media niet hoort of leest. Maar dagelijks wijken we even af en krijgt u een kort overzicht van de interessantste achtergrondinformatie in de media via het “Kort nieuws van de dag”.