EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31706 tot 31710
Geplaatst op: zondag 2 juni 2013

Griekenland krijgt lening 1,7 miljard van IMF

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft Griekenland een nieuwe lening van 1,7 miljard euro toegekend.

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft Griekenland een nieuwe lening van 1,7 miljard euro toegekend.

Het is de tweede lening waarvoor Griekenland in aanmerking komt, nadat de regering maatregelen had genomen om de schuldenlast van het land te verminderen.

Griekenland moet zich van het IMF nu vooral richten op het verbeteren van belastinginning. De regering wordt aangemoedigd belastingontduiking aan te pakken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 2 juni 2013

Zilver bij vuilnis „door menselijke fout”

Een menselijke fout is er de oorzaak van dat kostbare zilveren spullen van de schutterij Sint Sebastianus uit Kerkrade zijn meegenomen door de vuilnisophaaldienst. Dat liet een woordvoerder van de Rabobank zaterdag weten.

Een menselijke fout is er de oorzaak van dat kostbare zilveren spullen van de schutterij Sint Sebastianus uit Kerkrade zijn meegenomen door de vuilnisophaaldienst. Dat liet een woordvoerder van de Rabobank zaterdag weten.

De zilveren schildjes zaten in een koffer die in de bank in een kluis had moeten staan. Maar dat was niet het geval. Hoe de spullen buiten de kluis terecht konden komen wordt nu onderzocht, zegt de woordvoerder. Normaal worden kluizen alleen geopend in het bijzijn van de huurder.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

Goud en zilver report (Week 22)

Een korte terugblik op de ontwikkelingen in de goudmarkt en de zilvermarkt van afgelopen week. De goudprijs zakte 0,36% en de zilverprijs ging 1,45% omlaag. Centrale banken kochten in april opnieuw goud en de Canadese munt verkocht in het eerste kwartaal van 2013 bijna 2x zoveel gouden munten als een jaar eerder.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

Meer export Zuid-Korea naar VS en China

Vooral dankzij stijgende vraag uit China en de VS is het handelsoverschot van Zuid-Korea in mei op het hoogste niveau sinds oktober 2010 gekomen. Zuid-Korea kon voor mei dit jaar een overschot van ruim 6 miljard dollar (bijna 4,6 miljard euro) noteren, meldde het ministerie van Handel, Industrie en Energie zaterdag in Seoul.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 1 juni 2013

Regio Madrid gaat werklozen opeisen

De deelregering van de regio Madrid heeft een maatregel goedgekeurd die alle lokale gemeentebesturen toelaat tot 100 werklozen (in totaal gaat het om 30.000 mensen) op te eisen om betaalde arbeid te verrichten. Dat meldt El Pais. Het zou gaan om eenvoudige taken als vuilnis ophalen, straten proper houden en tuinieren. Op die manier wordt een in 1982 goedgekeurde wet gereactiveerd. Het mechanisme draagt de naam ‘professioneel herkwalificerinsgprogramma’ en laat toe mensen die een werkloosheidsuitkering krijgen gedurende 6 maanden te verplichten werk voor de gemeente te verrichten terwijl ze hun uitkering gewoon doorbetaald krijgen, maar zonder dat hun sociale zekerheid wordt betaald. Wie weigert, verliest zijn uitkering.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs