EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31711 tot 31715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Pas op!! Dit aandeel kan nog verder zakken

Een van de sectoren waar de koersen alleen maar blijven dalen, is de sector van de goudmijnen. Hoewel de algemene goudindexen de laatste week enig herstel laten zien, is er een aandeel dat blijft dalen en daar zijn goede redenen voor. 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Biflatie Bulletin : Soepel geldbeleid

ECB-voorzitter Draghi belooft het soepel geldbeleid “nog lang” te laten duren, m.a.w. de markten te bezorgen wat ze willen door de basisrente op 0,5 procent te houden.  Het geeft de Europese beurzen vleugels, verslaafd als ze zijn aan goedkoop geld.  Aandelen stijgen al jaren niet meer op hun eigen merites zoals winstcijfers en -groei maar toegegeven : een lage rente creëert mooie kansen.  De boodschap is : doe er uw voordeel mee zolang het duurt.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Lagere overheden voor 70 miljard in het rood

De schuld van de centrale overheid loopt op. Gemeenten, provincies, waterschappen stonden in het eerste kwartaal van dit jaar samen meer dan 70 miljard euro in het rood.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

'Komende politieke storm in Europa zal machtsverhoudingen totaal door elkaar schudden'

Nigel Farage, de leider van de Britse eurosceptische UKIP en medevoorzitter van de eurosceptische fractie in het Europees Parlement, trok dinsdag in zijn eigen onnavolgbare stijl opnieuw van leer tegen het instituut waarin hij zetelt. 

Hieronder enkele hoogtepunten uit zijn speech (vrije vertaling):

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

'Energieplan levert 15.000 banen op'

De banen zouden worden gecreëerd door 'miljoenen huizen' energiezuinig te maken, windparken op zee te bouwen en vier oude kolencentrales uit de jaren tachtig te sluiten.

Volgens het plan zouden huizenbezitters subsidie krijgen als ze hun huis flink energiezuiniger maken. Daar zou het kabinet volgens de krant 600 miljoen euro voor vrijmaken.

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs