Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 31711 tot 31715
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Albert Frère verkocht kunst via Panama

De vennootschap Artemis, die lange tijd door Albert Frère werd gecontroleerd via de Groep Brussel Lambert, heeft kunstwerken van bijvoorbeeld Rembrandt verkocht via een offshorevennootschap in Panama. Dat schrijft het tijdschrift 'Marianne'. Volgens het weekblad werd de constructie opgezet om belastingfraude te plegen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Cijfers vallen goed op Wall Street

Wall Street liet vrijdag winsten zien. De beurzen in New York kregen meevallende cijfers over de Amerikaanse economie te verwerken en poetsten daardoor de verliezen van een dag eerder vrijwel weg.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Belangrijke speler Bitcoins in vizier VS

De Amerikaanse autoriteiten hebben beslag gelegd op twee bankrekeningen die zijn gelinkt aan een belangrijke uitvoerder van de handel in de virtuele munt Bitcoin, het in Japan gebaseerde Mt. Gox. Mogelijk kan het bedrijf daardoor geen transacties met Bitcoins in Amerikaanse dollars meer verwerken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Spanje boekte in maart eerste handelsoverschot sinds 1971

Spanje heeft in maart een handelsoverschot opgetekend van 634,9 miljoen euro. Het is het eerste overschot sinds 1971, zo heeft het ministerie van Economie meegedeeld.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

IMF raadt België aan de index te laten uitdoven

België moet het systeem van automatische indexering laten uitdoven. Dat raadt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) aan in een rapport. Het IMF vindt dat België een tandje bij moet steken in het doorvoeren van structurele hervormingen, onder meer op het vlak van pensioenen en sociale zekerheid.