EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31716 tot 31720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Positieve banencijfers stuwen rente VS

De rente op 10-jarige Amerikaanse staatsobligaties is vrijdagmiddag opgelopen tot het hoogste niveau sinds augustus 2011. Beleggers reageerden op positieve cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt, die het moment dat de Federal Reserve zijn stimuleringsbeleid gaat terugdraaien dichterbij kunnen brengen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Letland ontzegt zijn volk een referendum over toetreding tot de euro

Dinsdag stemmen de EU-ministers van Financiën over de toetreding van Letland op 1 januari 2014 tot de eurozone, nu dit land aan de voorwaarden daartoe lijkt te voldoen. Toch zijn amper 38% van de Letten daar voorstander van, schrijft de krant Neatkarígá, die denkt dat een referndum daarvoor op zijn plaats is:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Goud en Treasuries slachtoffer van degelijk jobrapport

Amerika creëerde afgelopen maand 195.000 extra jobs. Het is de derde maand op rij dat er ongeveer 200.000 jobs bijkomen. De Amerikaanse economie lijkt nu echt wel aan te slaan. De werkloosheidsgraad steeg lichtjes tot 7,6 %. Dit nieuws zette de aandelen in vuur en vlam terwijl goud en US Trasuries in het rood doken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

'Banken moeten meer pijn op vastgoed nemen'

Nederlandse banken moeten meer geld opzij zetten om de verliezen op vastgoedleningen te kunnen opvangen. Dat schrijft De Nederlandsche Bank, in een brief aan minister Dijsselbloem van Financiën. De toezichthouder vindt dat de stroppenpot inmiddels redelijk gevuld is. Maar genoeg, is het nog lang niet.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 5 juli 2013

Zwarte miserie in Spanje: 40% van de belastingbetalers verdient minder dan 1.000 euro per maand

7,5 miljoen Spanjaarden of zo’n 40% van de totale beroepsbevolking verdienden in in 2011 minder dan 1.000 euro per maand, blijkt uit een onderzoek naar de belastingaangiftes, waarover de krant El Confidencial bericht. Dat zijn er 400.000 meer dan in 2008, toen de financiële crisis losbrak. De krant verwijst tevens naar de meest recente peiling van het INE inzake de loonsverdeling. Daaruit blijkt dat het gemiddelde loon in 2010 bijna 23.000 euro bedroeg terwijl de mediaan net boven de 19.000 euro lag. Uit de belastingaangiftes voor 2011 blijkt dat twee op elke drie belastingbetalers minder verdienen dan het gemiddelde loon.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs