EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31726 tot 31730
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Medewerkers Amazon Duitsland staken weer

Medewerkers van onlinewinkel Amazon in Duitsland hebben voor de tweede keer deze maand het werk neergelegd. Zij willen met de staking een hoger loon afdwingen, zo meldde vakbond Verdi.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Economische crisis heeft vreemde gevolgen voor dagelijks leven...

De economische crisis heeft een aantal opmerkelijke en onverwachte gevolgen voor het dagelijkse leven van de Europese consument. Door moeilijke economische omstandigheden probeert immers nagenoeg iedereen te besparen op zijn uitgaven of onkosten. Sommigen gaan daarbij heel origineel tewerk. In een aantal gevallen blijken de genomen maatregelen echter gevolgen te hebben gehad die men vooraf duidelijk niet had ingecalculeerd. 

-In Frankrijk blijkt de economische crisis ook de pizza's te hebben doen inkrimpen. Uit een onderzoek van consulent CHD Expert bleek dat de Franse pizza's vorig jaar gemiddeld een diameter hadden van 31,3 centimeter. Daardoor kregen de consumenten bij hun aankoop tegenover het jaar voordien 4,3 procent minder pizza. In de restaurants bleek tegelijkertijd de gemiddelde prijs van een pizza van 9,70 euro tot 10,40 euro gestegen te zijn. De gemiddelde rekening in de pizzeria daalde echter met 3 procent tot 12,90 euro.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Deze bloeiende sector moet nog exploderen

Sociale netwerksite houden honderden miljoenen mensen dagelijks in de ban. Sociale netwerken zijn dan ook de plaatsten bij uitstek om advertentie los te laten. Met deze advertenties kan je veel persoonlijkere producten aanbieden. De advertentiemarkt bij sociale media moet echter nog opstaan als een volwaardig advertentienetwerk. Dit biedt als belegger mooie kansen voor de toekomst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Energieprijzen EU flink gestegen

Huishoudens in de Europese Unie moesten vorig jaar flink meer betalen voor gas en elektriciteit dan in 2011. Dat blijkt uit cijfers dieEurostat, het Europees bureau voor de statistiek, maandag naar buiten heeft gebracht.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 27 mei 2013

Goudprijs zal bepaald worden door handel in fysiek goud

Jim Sinclair: “Handel in fysiek goud zal papiergoud vervangen”

Jim Sinclair: “Handel in fysiek goud zal papiergoud vervangen”

Goudanalist Jim Sinclair is van mening dat de goudprijs in de toekomst bepaald zal worden door de handel in fysiek goud. Momenteel wordt de prijs nog bepaald door de handel in contractuele verplichtingen, ook wel ‘papiergoud’ genoemd.

Lees verder op

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs