Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 31741 tot 31745
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Hackers stelen virtueel geld bij Bitcoin Central

Hackers hebben enkele honderden Bitcoins gestolen bij de website Bitcoin Central, meldt Tweakers.net. De website, die kan worden omschreven als een Bitcoin-kluis, is uit voorzorg offline.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Must See: Max Keiser over goud bij BBC

Gaat u er maar even rustig voor zitten, want Max Keiser gaat met econoom Daniel Knowles in discussie over goud, centrale banken en de economie.

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Stanford: ‘Zonnepanelen geven eindelijk meer energie dan ze kosten’

Zonnepanelen leveren groene stroom, maar niet voordat er (vaak fossiele) energie nodig was voor de productie. Voor het eerst is de balans positief.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

5 misvattingen over quantitative easing

Voor de ene is Ben Bernanke de redder, voor de andere is hij de duivel van het financiële systeem. Als we kijken naar het verschil tussen de aanpak van de financiële crisis in de Verenigde Staten en in Europa, moeten we besluiten dat Bernanke het bij het juiste eind lijkt te hebben. 

Bron: gewoon-nieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Biotech-industrie machtiger dan overheid

Op sociale netwerksites is heel wat commotie ontstaan over een nieuwe verordening die de Europese Commissie op 6 mei wil voorstellen. Die moet 12 bestaande wetgevingen vervangen door één nieuwe Europese wet inzake de teelt van en handel in zaaigoed voor de land- en tuinbouw. Heel wat mensen die begaan zijn met biodiversiteit, duurzame landbouw of de kweek van lokale, oude en zeldzame groenten vrezen dat dat in de toekomst onmogelijk wordt gemaakt.