Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 31746 tot 31750
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Richard Russell: Dit heb ik nog nooit in mijn leven meegemaakt

Richard Russell praat met King World News over de huidige toestand van ons financieel systeem. Wat er vandaag gebeurt, heb ik nog nooit meegemaakt zegt hij. Maar op de markten verandert niets plotseling, het heeft zijn tijd nodig. En als de verandering daar is, wint het aan kracht. De wereld is in verandering en het heeft tijd nodig.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Kijk 's wie nu naar Cyprus trekt

18 van de 70 internationale standen op de Beijing Real Estate Trade Fair van vorige maand werden uitgebaat door Cypriotische vastgoedmakelaars. Steeds meer Chinezen kopen vastgoed op in het land omdat er aan elke aankoop van vastgoed ter waarde van minimum 300.000 euro een permanente verblijfsvergunning vasthangt, schrijft Yu Han in de Economic Observer.

Hoewel men nog geen oplossing heeft voor de Cypriotische bankencrisis in Cyprus, zijn sommigen ervan overtuigd dat de tijd rijp is om er huizen te kopen. Voor Chinezen is er echter nog een bijkomende reden: het nieuwe immigratiebeleid van Cyprus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Europese ambtenaren staken voor behoud van koopkracht

Ongeveer 3.500 Europese ambtenaren staken vandaag voor het behoud van de koopkracht. Volgens de Union Syndicale, de grootste vakbond bij de EU-ambtenaren, dreigen de Europese functionarissen de komende vijftien jaar tot zestig procent van hun koopkracht te verliezen. Er wordt ook gestaakt tegen plannen om de pensioenleeftijd op te trekken van 63 naar 67 jaar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Veel onzekerheid over beleggingsverzekering

Een groot aantal Nederlandse huishoudens met beleggingsverzekeringen verkeert nog altijd in grote onzekerheid over de financiële toekomst. 

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 7 mei 2013

Slovenië gaat belastingen verhogen

De Sloveense overheid maakte dinsdag bekend de omzetbelasting te verhogen en een crisisheffing in te voeren. Op die manier moet het aanzwellende begrotingstekort worden teruggedrongen. Slovenië wordt door de financiële markten gezien als het zesde euroland dat om noodsteun zal vragen, maar eurocommissaris Olli Rehn zei dinsdag dat het nog te vroeg is om daar uitsluitsel over te kunnen geven.