Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 31746 tot 31750
Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

'Nederland lijdt aan budgettaire anorexia'

Nederland is veel te veel bezig met bezuinigen. De overheid moet juist veel meer geld uitgeven.

Dat zei econoom Rick van der Ploeg zondag bij het tv-programma Jinek op Zondag. "Nederland lijdt aan budgettaire anorexia."

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Goud en zilver report (Week 20)

De goudprijs zakte afgelopen week met 4,9% en de zilverprijs ging met 5,7% onderuit. Hoe ver kan de prijs nog zakken? Marketupdate heeft het laatste nieuws en analyses van de goudmarkt.

Bron: welingelichtekringen.nl
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Er gaan mensen dood van de crisis en wij hebben het alleen over de banken

“Er gaan mensen dood van de crisis en wij hebben het alleen over de banken”

Zaterdag  nam paus Franciscus het voor de tweede keer deze week op voor de armen en tegen de financiële instituties. In een ontmoeting met gelovigen op het Sint Pietersplein benadrukte hij alweer dat zijn idee is dat de katholieke kerk aan de kant van de armen moet staan. “We moeten de mensen in nood opzoeken. De deuren moeten open. Als je in een kamer een jaar niet lucht gaat het stinken. Zo moeten ook de deuren open van de kerk.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Wie in zomer autovakantie maakt, tankt goedkoopst in Luxemburg en Spanje

Wie deze zomer met de auto op vakantie gaat, tankt het goedkoopst in Luxemburg en Spanje. Italië is dan weer te mijden, daar swingen de brandstofprijzen de pan uit. Dat meldt mobiliteitsclub VAB vandaag.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 19 mei 2013

Gratis beurstips van Beurs.com

Beurs.com komt elke dag met gratis tips om je portefeuille te beheren. Dit is een niet te missen schat aan waardevolle, gratis informatie voor iedere belegger. Op het einde van de week geven we een overzicht van de beste beurstips die je kan vinden. In dit artikel hebben we de volgende 15 tips voor je samengevat:

Ook deze markten staan in vuur en vlam