EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3176 tot 3180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Banken anno 2017: loon dat op 24 mei werd gestort stond op 30 mei op de rekening

Banken geven doorgaans graag  verregaande automatisering als reden op wanneer ze personeel ontslagen. Toch hebben diezelfde banken anno 2017 soms nog vijf dagen nodig om uw loon op uw bankrekening te krijgen nadat het door uw werkgever is gestort.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

Opnieuw boete voor Deutsche Bank vanwege Russische witwasaffaire

Deutsche Bank heeft van de Amerikaanse Federal Reserve een tik op de vingers gekregen. Het Duitse financiële concern deed onvoldoende om witwaspraktijken tegen te gaan. Daarvoor betaalt het een boete van 41 miljoen dollar (37 miljoen euro), meldt de toezichthouder.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

“Goldman Sachs financiert Venezolaanse dictatuur”

Julio Borges, de voorzitter van het Venezolaanse congres houdt de Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs verantwoordelijk voor “het helpen en bijstaan van de dictatuur van Nicolas Maduro”. Dat schrijft hij in een brief aan LLoyd Blankfein, de voorzitter van de Wall Streetbank. Goldman kocht vorige week voor 2,8 miljard dollar aan obligaties van PDVSA, het nationale petroleumbedrijf van het noodlijdende Latijns-Amerikaanse land. De obligaties vervallen in 2022.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

De euro is onomkeerbaar. Tot hij ontploft.

Tijdens zijn bezoek aan het Europees Parlement sprak de voorzitter van de Europese Centrale Bank afgelopen maandag over de toekomst van de euro. Belangrijk was om tussen de lijnen te lezen wat Mario Draghi bedoelde…

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 juni 2017

De instorting van Frankrijk: Wordt Macron door globalisten gebruikt voor oorlog tegen Rusland?

Hoopte Putin met zijn bezoek aan de ultralinkse globalist Macron -tegen beter weten in- op de terugkeer van het gezonde verstand in Europa?

Hoopte Putin met zijn bezoek aan de ultralinkse globalist Macron -tegen beter weten in- op de terugkeer van het gezonde verstand in Europa?

Het onverschillige en door de media gehersenspoelde Franse volk heeft onlangs in meerderheid gekozen voor een president die Frankrijk binnen 5 jaar zal opheffen als trotse, zelfstandige natie. Frankrijk zal definitief een provincie van de EU worden, een land dat zijn grenzen wagenwijd zal openhouden voor de komst van nog eens miljoenen moslimmigranten, waar de kersverse president Macron nu al moskeeën voor wil laten bouwen. Macron lijkt niet meer dan een pion van de globalistische kliek in Washington, Brussel en Berlijn, die wel eens gebruikt kan worden voor oorlog tegen Rusland. Wellicht was Putin deze week om die reden op bezoek in Frankrijk, hopende om hem op andere gedachten te brengen voordat het te laat is?

Lees verder op XanderNieuws
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs