EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3176 tot 3180 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2017

Crypto Fever: marktkapitalisatie alle cryptomunten boven $150 miljard

Er is niets dat de cryptomunten lijkt te stoppen. Voor het eerst in de geschiedenis zijn alle cryptomunten meer dan $150 miljard waard. Er zijn nu al 11 cryptomunten die een marktwaarde hebben van meer dan $1 miljard. Begin dit jaar stond de marktkapitalisatie nog maar op $17 miljard en had enkel Bitcoin een waarde boven $1 miljard.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen
Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2017

Miljardairs maken zich zorgen

De Amerikaanse investeerder en filantroop Ray Dalio, volgens sommigen ook de meest succesvolle hefboomfondsmanager in de geschiedenis, maant zijn collega-investeerders aan tot voorzichtigheid. De financiële markten lijken nu ook te luisteren…

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2017

Nog eens 31% meer mensen op aarde in 2050

Tegen het midden van deze eeuw zal de wereld 9,8 miljard inwoners tellen. Dat betekent een stijging met 31 procent tegenover de huidige populatie van 7,5 miljard aardebewoners. Dat blijkt uit een studie van het Population Reference Bureau (PRB).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2017

Over de manipulatie van de bevolking

Men doet veelal alsof manipulatie van de bevolking iets “conspiracy theory”-achtigs is, met alu-hoedjes verwijten en wat niet. Maar het toepassen van psychoanalytische methodes van Sigmund Freud (1856-1939) en co om mensen gelukkiger (of wellicht beter: minder ongelukkig) te maken is toch niets nieuws. En dat is uiteraard een vorm van beïnvloeding / manipulatie. Maar bij dat nobele doel is het uiteraard niet gebleven.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 23 augustus 2017

iPhone en iPad maakten Finland af en het land kruipt maar niet uit het dal

De Finse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar opnieuw gekrompen. Het bbp ging 0.5% onder de nulgroei, nadat in het eerste kwartaal nog een toename van 1,3% kon worden opgemeten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs