EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31756 tot 31760
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

Kerry komt met miljardeninjectie Jordaanoever

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry heeft een investeringsprogramma aangekondigd van omgerekend 3 miljard euro voor de Palestijnen op de Westelijke Jordaanoever.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

Kamer boos op woningcorporaties wegens 'bouwstaking'

Een groot deel van de Tweede Kamer is boos op woningcorporaties die een groot aantal bouwprojecten hebben stilgelegd.

De corporaties moeten de zogeheten verhuurdersheffing van 1,75 miljard euro betalen en zeggen dat ze daardoor te weinig overhouden voor bouwprojecten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

Duitsland wil bedrijven in Zuid-Europa helpen

De Duitse regering werkt aan plannen om de kredietverlening aan het midden- en kleinbedrijf (mkb) in Portugal en Spanje aan de gang te helpen. Dat meldden Duitse media zondag.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

Duitsland wil ruzie EU en China voorkomen

China praat maandag met de Europese Commissie over de invoerheffingen op Chinese zonnepanelen die Brussel wil opleggen. Dat liet het Chinese ministerie van Handel zondag weten. De aankondiging volgde op de kritiek die de Chinese premier Li Keqiang onlangs uitte op de plannen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 26 mei 2013

'Negatieve rente kost ruim 100 miljard euro'

Dat stelde de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) zondag op basis van berekeningen die in opdracht van de krant werden uitgevoerd.

Volgens de krant is inmiddels in 23 landen sprake van een negatieve rente. Dat is een situatie waarbij de vergoeding op een spaarrekening lager is dan de gemiddelde stijging van het prijspeil.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs