EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31761 tot 31765
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Spanje: massale verkoop Bankia aandelen

Small investors in shares of in Spain's nationalised lender Bankia suffered new massive losses on Thursday as the stock plunged by more than 50 percent amid an abnormally high volume of trading which the stock market regulator said would be looked at closely.

Tens of thousands of small savers, who were often missold preference shares and hybrid debt in Bankia, swapped their investment for ordinary shares on Thursday at a an average discount of around 40 percent.

Lees verder op yahoo.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Perceptie is Realiteit; Een analyse van Goud en de S&P 500

In mijn laatste column "Monetisatie van Staatsschulden; het economische narcoticum" heb ik een grondige toelichting gegeven over de huidige aanpak van Centrale Banken en overheden. Ik heb duidelijk gemaakt waarom deze monetaire interventies de lange termijn problematiek niet oplossen en zelfs verslechteren. Door de verdovende effecten van deze ingrepen hebben verschillende Westerse landen lange tijd ver boven hun stand kunnen leven. Het probleem is dat deze zelfde landen nu hopeloos verslaafd zijn aan de monetaire heroïne van Centrale Banken.

[...]

Lees verder op 123aandeel.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Kosten goudmijnen blijven stijgen door lagere kwaliteit erts

Goudmijnen halen steeds minder goud uit een ton puin en moeten hun productie daarom verder opschroeven. Dat gaat gepaard met hogere kosten voor brandstof en arbeid. De directe kostprijs van goud steeg in ene jaar tijd van $658 naar $738 per troy ounce. Dat is overigens niet de all-in kostprijs van goud, die ligt een stuk hoger.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

“Dow Jones is op weg naar 20,000 punten”

Het optimisme over de Amerikaanse beurzen kent geen grenzen meer, de waarnemers struiken over elkaars voeten om met optimistische targets uit te pakken. Seth Masters van Bernstein Global Wealth Management laat zich daarbij niet onbetuigd, ook zijn optimisme is grenzeloos.

Masters is van mening dat de huidige hausse nog makkelijk tot het einde van het decennium kan blijven duren, hij ziet geen factoren die een remmende factor kunnen uitoefenen. In die context lijkt een target van 20,000 punten voor de Dow Jones tegen 2019-2020 makkelijk haalbaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Goudproducent Agnico Eagle zeer actief in strategische investeringen

Gisteren maakte goudproducent Agnico Eagle bekend een investering van  $15 mil te hebben gedaan in Probe Mines. Hiermee verwerft Agnico bijna 10% van alle aandelen van Probe . Dit is al de vierde soortgelijke investering door Agnico in 2 maanden, en deze activiteit is opmerkelijk gezien de uiterste voorzichtigheid waarmee goudproducenten op dit moment geld uitgeven.

[...]

Lees verder op CD Fund.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs