Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 31761 tot 31765
Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 26 april 2013

Goudprijs maakt meer dan helft koersdaling goed

De goudprijs zakte vorige week meer dan $200 per troy ounce. Een forse prijsdaling, die inmiddels alweer grotendeels ongedaan gemaakt is. De goudprijs is vanaf het dieptepunt van $1.330 alweer met $130 gestegen. Ruim 60% van de prijsdaling is in minder dan twee weken tijd alweer ongedaan gemaakt. De sterke vraag naar fysiek goud stuwt de premies en de levertijden verder op.

Bron: Elevenmetals
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Extreme vraag naar fysiek goud na koersdaling

Potentiele kopers van goud zijn als gevolg van de dalende goudkoers enkel maar meer bereid geraakt om goud aan te kopen. De handel in fysieke edelmetalen heeft een vlucht genomen in Nederland en dit is niet enkel beperkt tot ons land. De vraag naar fysiek edelmetaal is wereldwijd sterk toegenomen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

SocGen Albert Edwards: goud naar $ 10.000

SocGen blaast koud en warm tegelijk. De ene analist voorspelt het einde van het gouden tijdperk, Albert Edwards ziet juist het tegenovergestelde. Volgens Edwards is het gouden tijdperk nog lang niet voorbij, het moet in feite nog beginnen. Monetaire verruiming heeft nog nooit gewerkt, ook nu niet zegt Edwards op

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: ‘Ik koop vandaag weer goud’

Ron Paul was te gast op Bloomberg TV over zijn mening over de recente turbulentie in de goudmarkt te bespreken. Voor Paul is er weinig aan de hand met goud. Omdat de prijs nu enkele honderden dollars is verzwakt, betekent dat nog niet dat er fundamenteel iets gewijzigd voor goud.

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Amerikaanse economie herstelt alleen voor rijken

door IPS Amerikaanse economie herstelt alleen voor rijken

De eerste jaren van het economisch herstel in de VS zijn vooral de rijke gezinnen erop vooruitgegaan. De kloof met de andere gezinnen is toegenomen.