EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31766 tot 31770 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Fed-speak: op welke woorden moeten we letten?

''We hangen nog aan een touwtje van de centrale bankiers'', aldus Mathijs Bouman. ''Welk deel van de beursrally is gevoed door de centrale bankiers en of ondertussen een economie is gebouwd die de hogere koersen kan dragen, dat weten we niet. Dus misschien vallen we niet zo diep als de stimulans wordt weggenomen, maar griezelig is het wel''.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Europese ‘Bad-Banks’ nog voor € 1.000 miljard in het rood

Zes jaar na het begin van de crisis zit nog steeds 1.000 miljard euro aan dubieuze activa gestockeerd in de zogenaamde Europese ‘bad banks’. Dit zijn banken die werden opgericht om faillissementen te vermijden door alle ‘gezonde’ activa in een nieuwe en alle ‘toxische’ activa in een 'bad bank' onder te brengen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Kyle Bass: Er is een serieuze kans dat alles misloopt

In onderstaande video bespreekt Kyle Bass op een zeer overtuigende manier drie grote onderwerpen: de expansie van de balans bij de centrale banken, Japan en de psychologie van de negatieve uitkomsten of met andere woorden: de wereld wil niet aanvaarden dat er een serieuze mogelijkheid bestaat dat het op deze manier niet verder kan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Federal Reserve wil niet afkicken

Het langverwachte verdikt van de Federal Reserve is een non-event geworden. De beslissing van de Fed heeft alleen voor een jo-jo gezorgd op de goudprijs. We vatten het besluit eventjes samen:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 19 juni 2013

Wereldbank leent Brazilië geld

De bank verschaft 500 miljoen dollar (circa 375 miljoen euro) vooral om armere streken te helpen beter en meer deel te nemen aan de maatschappij.

De bank verschaft 500 miljoen dollar (circa 375 miljoen euro) vooral om armere streken te helpen beter en meer deel te nemen aan de maatschappij.

In São Paulo wordt daarom geïnvesteerd in verkeer en in Belo Horizonte worden krottenwijken aangepakt. In Rio wordt geld gestopt in technische verbetering van sociale dienstverlening. Het meeste geld gaat naar São Paulo (250 miljoen dollar) en de krotten van Belo Horizonte (200 miljoen dollar)

Lees verder op nuzakelijk.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs