Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 31766 tot 31770
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Ron Paul: ‘Ik koop vandaag weer goud’

Ron Paul was te gast op Bloomberg TV over zijn mening over de recente turbulentie in de goudmarkt te bespreken. Voor Paul is er weinig aan de hand met goud. Omdat de prijs nu enkele honderden dollars is verzwakt, betekent dat nog niet dat er fundamenteel iets gewijzigd voor goud.

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Amerikaanse economie herstelt alleen voor rijken

door IPS Amerikaanse economie herstelt alleen voor rijken

De eerste jaren van het economisch herstel in de VS zijn vooral de rijke gezinnen erop vooruitgegaan. De kloof met de andere gezinnen is toegenomen.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Groot gebrek aan vertrouwen in Europa

Er is een groot gebrek aan vertrouwen in Europa.

In de afgelopen 5 jaar is het vertrouwen van Europeanen in Europa fors afgenomen. Dat is goed te zien aan onderstaande staafdiagram via

Bron: iex.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

ABN Amro blieft geen goud

ABN Amro durft: 875 dollar! De bank publiceert net een lijvig commodity-rapport en mijn oog valt op de goud koersdoelen voor de volgende jaren. Het zijn de laagste voorspellingen die ik vooralnog voorbij zag komen van banken. De groengelen geven de volgende koersdoelen af:

Bron: beurs.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Olieprijs sluit hoger, olievoorraden stegen minder dan verwacht

AMSTERDAM (Dow Jones)--De prijs voor een vat ruwe olie is woensdag hoger gesloten, als gevolg van een enorme daling in de benzinevoorraden en een toename in de olievoorraden die minder was dan de markt verwachtte.