EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31776 tot 31780
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

EU wil belastingwetgeving voor USA-bedrijven(die in Europa aktief zijn)

Die EU will Großunternehmen wie Google, Apple und Starbucks zur Kasse bitten. Künftig sollen diese ihre Einnahmen und ihre Steuerabgaben für jedes Land einzeln offen legen. Angesichts der Tricks, mit denen diese Unternehmen Steuern in Europa umgehen, eine lukrative Einnahmequelle für die EU.

Lees verder op deutsche-wirtschafts-nachrichten.de
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Sprott gelooft nog steeds in de goud- en zilvermijnen

Sprott Silver Equities Class Co-Manager Maria Smirnova heeft nog steeds een goed oog in de goud-en zilvermijnen. Volgens Sprott zullen de zilvermijnen het heel goed doen de komende jaren. Dit komt vooral door de sterke hefboomwerking. Ondanks de prijsdaling van de laatste maanden, blijven ze geloven in een sterke toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

De stijging van de goudprijs is een groot misverstand

Beleggers beginnen stilaan te begrijpen dat de oude economische modellen niet meer werken. Zo ook voor goud. Goud kende een sterke stijging in de verwachting van inflatie of zelfs hyperinflatie. Maar ook daarin waren de beleggers verkeerd. Dat is de reden waarom goud nu niet meer aantrekkelijk is. De stijging van de goudprijs de laatste jaren was gebaseerd op een groot misverstand, zegt 

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

We zijn rechtstreeks getuige van het overlijden van Japan

Olivier Delamarche, partner bij de Franse vermogensbeheerder Platinimum Gestion, was te gast bij de uitstekende Franse zakenzender BFM Business en analyseerde er Abenomics en de Quantitative Easing-politiek van Ben Bernanke. Express.be verzamelde zijn beste quotes:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Crisis: Een tegenvaller van €8,7 miljard

De bedrijven en de burgers in Nederland hebben te maken met de economische crisis en dat voelt de Nederlandse staat logischerwijs ook. Het kabinet heeft in 2013 te maken met forse tegenvallers in de belastinginkomsten en premieontvangsten.

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs