Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 31786 tot 31790
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

COMEX default: de vraag is niet hoe, maar wanneer?

Bill Holter van Miles Franklin Ltd is er zeker van de de COMEX zal defaulten.

De run on gold zal hier voor zorgen. De vraag is niet meer hoe de COMEX zal defaulten, maar wanneer. Het goud verhuist van de zwakke handen (papier) naar de sterke handen (fysiek). De sterke handen controleren momenteel de markt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

De ‘run on gold’ is nog maar net begonnen

De laatste 4 weken is er een ongeziene vraag naar fysiek goud over de wereld geraasd. De twee grootste goudlanden ter wereld, China en India, waren samen al goed genoeg voor een vraag van 400 ton. Dit is dubbel zoveel als de wereldwijde productie over dezelfde periode. En dan is er nog de vraag in de andere landen in de wereld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Eindelijk, een lid van de Fed die de waarheid spreekt

Charles Plosser, president van de Federal Reserve Bank of Philadelphia, heeft momenteel geen beslissende stem bij de FOMC, maar hij spreekt wel duidelijke taal. Hij is bezorgd dat de centrale banken in het VK, de VS, Japan en Europa fiscale problemen willen oplossen die ze niet kunnen oplossen. Het beleid van een centrale bank moet daar niet voor dienen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Kleine plus in Europese autoverkoop

De verkoop van personenauto's in Europa is in april voor het eerst sinds september 2011 iets toegenomen. In totaal werden er 1.038.343 wagens verkocht, 1,7 procent meer dan in april vorig jaar. Dat maakte de Europese brancheorganisatie ACEA vrijdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 mei 2013

Zwitserse pensioenfondsen trekken aandelenweging op

Zwitserse pensioenfondsen trokken hun aandelenweging in 2012 op, en hun dekkingsratio’s wijzen op een marktverbetering tegenover het vorige jaar, aldus een jaarlijks onderzoek van Swisscanto.