EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31786 tot 31790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Tissen: ‘Het kookpunt van de crisis is nabij’

Weg met schulden. Kappen ermee. Op grote schaal wegwerken. Elk beleid dat Nederland radicaal schuldenvrij maakt, is gezagvol beleid. En daar hunkert iedereen naar. Naar de mening van een groeiend aantal Nederlanders en volgend op wat burgereconomen, columnisten en bloggers al jaren beweren slaat de huidige crisis inmiddels zo hard toe -zelfs tot in alle uithoeken van staat en samenleving- dat regering en parlement er goed aan doen om volmondig toe te geven dat onze situatie in Nederland niet veel onderdoet voor die in Zuid Europa. We gaan in ieder geval hard die kant op.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Frankrijk kondigt maatregelen aan om gedelokaliseerde bedrijven terug te halen

De Franse minister van ‘Productief Herstel’ Arnaud Montebourg gaat vrijdag maatregelen aankondigen die Franse bedrijven die de voorbije jaren naar het buitenland delokaliseerden terug naar Frankrijk moeten brengen. Dat schrijft de Franse zakenkrant Les Echos. Welke die maatregelen zijn is nog niet bekend.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Goedkopere batterijen kunnen beurskoers Tesla door het dak jagen

Tesla is een aandeel emoties blijft losweken. Het toonaangevend blad Barron’s publiceerde een spraakmakend artikel over de maker van elektrische auto’s. Daarin werd Tesla met een citroen vergeleken die zou uitgeperst worden wanneer het bedrijf niet met een goedkopere batterij op de markt komt.

Tesla is een aandeel emoties blijft losweken. Het toonaangevend blad Barron’s publiceerde een spraakmakend artikel over de maker van elektrische auto’s. Daarin werd Tesla met een citroen vergeleken die zou uitgeperst worden wanneer het bedrijf niet met een goedkopere batterij op de markt komt.

Bill Alpert van Barron’s gunt Tesla echter wel nog wat tijd. Die goedkopere batterij zou er slechts tegen 2016 moeten zijn. Binnen 3 jaar plant het bedrijf namelijk de lancering van een betaalbare wagen (of liever een betaalbaardere wagen) en daar hoort uiteraard een goedkopere batterij bij.

Werk aan de winkel

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Lang leve de ƒleuro

Nederland zou 3,9% fiscaal te kort hebben dit jaar; so what? Nederland zou een cumulatieve schuld van 76,4% hebben dit jaar; so what? En Nederland, dat al 30 jaar lang teveel afdraagt aan Brussel (het terug te vorderen bedrag is €100 miljard), blijft maar schuiven richting geldwolf Brussel. De Nederlandse landbouwsector kan goed leven zonder subsidie; waarom mag de Franse, Italiaanse en Spaanse landbouwsector jaarlijks €15 miljard aan subsidiegeld opstrijken?

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Aantal opgeleverde koopwoningen op historisch dieptepunt

De Monitor Koopwoningmarkt heeft enkele opmerkelijke cijfers bekendgemaakt. Zo bleek dat het aantal verkochte koopwoningen in het eerste kwartaal van 2013 lager lag dan het kwartaal daarvoor, namelijk 2,3% lager. De gemiddelde verkoopprijs daalde met 8,3% in vergelijking met een jaar eerder. In het eerste kwartaal van 2013 lag de gemiddelde verkoopprijs uiteindelijk op 213.000 euro. In betere tijden in 2008 lag de koopsom nog op 259.000 euro.

Lees verder op koopwoningen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs