EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31786 tot 31790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Gij zult aflossen - oplossingen voor de woningmarkt

De tijdelijke Kamercommissie Huizenprijzen legt goed uit hoe we ons zo in de nesten hebben kunnen werken. Helaas blijft op echte oplossingen voor de hypotheekzeepbel een taboe rusten.

Lees verder op groene.nl
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Gouden bergen lonken in Hong Kong en China

In het verre oosten lonken de afvalbergen van China. De stormachtige consumptiespurt leidt tot gigantische vuilnisbelten. Kan het afvalprobleem in China Nederlandse ondernemers ook stinkend rijk maken? Handelsminister Lilianne Ploumen opende onlangs in Hong Kong en China enkele deuren.

Lees verder op ceome.nl
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Wordt Portugal tot derderangsland gedegradeerd?

MSCI heeft Griekenland gedegradeerd tot ontwikkelingsland, het is uit de lijst met ontwikkelde landen gestoten. Voortaan zijn de Grieken opgenomen in de emerging markets index van de MSCI. Daarmee is het zwaar onder de schulden gebukte Griekenland terug naar af.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Rusland doet Europese aardappel in de ban

Rusland heeft met ingang van deze maand de grenzen gesloten voor aardappelen uit de Europese Unie. Dat meldde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 4 juli 2013

Kwetsbare huurders nu rechtstreeks benaderd om dak gratis te laten isoleren

Netbeheerders krijgen de mogelijkheid om sociaal kwetsbare huurders voortaan rechtstreeks te benaderen met het aanbod om het dak kosteloos te laten isoleren. Tot nog toe was dat niet mogelijk omwille van privacyredenen. Maar een voorstel vanuit de meerderheid, met name van Bart Martens (sp.a), Liesbeth Homans (N-VA) en Valerie Taeldeman (CD&V), maakt dat nu toch mogelijk.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs