Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 31791 tot 31795
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Goudvoorraad COMEX blijft dalen

We schreven 10 dagen geleden al dat de goudvoorraad bij de COMEX daalt. De fysieke voorraad goud was drastisch gedaald.

Volgens een nieuw artikel van Bull Market Thinkingis de outflow van fysiek goud nog versneld de laatste dagen. Waarom nu? Waar gaat het goud naartoe? Waarom begon dit nog voor de crash van de goudprijs? Allemaal interessante vragen om te blijven opvolgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Je kan nog steeds profiteren van deze opportuniteit

De Amerikaanse vastgoedsector kende een sterke stijging in 2012. In 2013 lijkt de rem er een beetje op te staan.

Maar volgens The Daily Trade Alert is dit slechts een tussenpauze en is het nog steeds een goed moment om te profiteren van de gigantische boom van de Amerikaanse vastgoedsector. Het heeft daar verschillende redenen voor.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Chart of the Day: Aantal werklozen in Spanje met 388% gestegen sinds kredietcrisis

Sinds 2007 is het aantal werklozen in Spanje met maar liefst 388% gestegen. Uit de laatste cijfers van het Spaanse bureau voor de statistiek blijkt dat 27,2% van de Spaanse beroepsbevolking inmiddels zonder werk zit. Dit is wederom een nieuw record. Meer dan 6,2 miljoen Spanjaarden zijn nu werkloos.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Citibank wordt vanaf 21 mei omgedoopt in Beobank

Citibank Belgium wordt omgedoopt in Beobank, zo maakte het bedrijf vandaag officieel bekend. De nieuwe naam zal vanaf 21 mei geleidelijk zichtbaar worden in het straatbeeld. Terwijl Citibank vooral bekendstond als een agressieve aanbieder van vooral kredietkaarten en consumentenkredieten, wil Beobank zich profileren als een complete retailbank waar de noden van de klant centraal staan.

Bron: mondi.nl
Geplaatst: donderdag 25 april 2013

Legaal belastingvrij vermogen plaatsen op Curaçao

Bron: Harjit Singh en Maurice de Clercq verbonden aan ESJ Accountants & Belastingadviseurs en mede-auteurs van het boek " Tweede woning in het buitenland en fiscus"

Wanneer u als inwoner van Nederland een tweede woning op Curaçao koopt, bent u in beide landen verplicht de woning op te nemen in uw belastingaangifte. Een inwoner van Nederland betaalt krachtens het woonplaatsbeginsel namelijk belasting over het wereldinkomen. Aangezien uw tweede woning op Curaçao onderdeel is van uw wereldinkomen, geeft u deze aan in uw Nederlandse belastingaangifte.