EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31796 tot 31800 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Indonesië is zakelijk gezien het beloofde land van nu…

Feit: de economie van Indonesië beleeft momenteel een zogeheten ‘Golden Era’, met een economische groei van 6% en een sterk opkomende middenklasse van 45 miljoen mensen, die in de komende decennia zal verdrievoudigen tot 135 miljoen.De economie van Indonesië staat inmiddels 16de op de wereldranglijst en in 2019 verwacht men toe te treden tot de G8. Kortom: Indonesië biedt zeeën aan kansen voor Nederlandse ondernemers, iets wat Peter Gontha – succesvol zakenman in Indonesië en o.a. oprichter van het Java Jazz Festival – beaamt in de nieuwe Executive Class Stories film van Garuda Indonesia.

Lees verder op indoweb.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Evernote CEO: “Op een dag voel je je stom als je geen Google Glass draagt”

Phil Libin, CEO van Evernote, staat heel positief ten opzicht van Google Glass en andere draagbare technologieën. Het is duidelijk dat dit de toekomst is. Het is eigenlijk barbaars dat we in 2013 nog altijd maar door onze brilglazen kunnen kijken en niets meer. Gecomputeriseerde brillen en Google Glass worden een enorme markt in de toekomst.

Dergelijke technologieën zullen ons niet alleen helpen met ons werk en met ons plezier, ze zullen ook een soort van ”hyper-awarness” creëren waardoor we ons op den duur belachelijk gaan voelen als we geen Google Glass dragen. Vergelijk het met de gsm nu, als je de deur verlaat als je gaat werken en je bent je gsm thuis vergeten, dan voel je je de ganse dag ongemakkelijk. Zo zal het ook zijn met Google Glass.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

China op een zucht van een credit crunch

De banken in China smeken bijna om meer geld. Er heerst grote onzekerheid in het Chinese financiële systeem en de People's Bank of China zal moeten kiezen tussen twee slechte opties: ingaan op de vraag van de banken en de excessen in kredieten nog verder laten oplopen of de kredietexpansie aan banden leggen ten koste van de economie.

De rentevoet op de Chinese interbankenmarkt is deze maand de hoogte in geschoten. Het door de staat gecontroleerde Agricultural Development Bank of China zag zijn obligatie-uitgifte al grotendeels in het water vallen en de Chinese schatkist is er niet in geslaagd om al zijn obligaties te plaatsen, iets dan heel ongewoon is. Dit toont de nervositeit op de financiële markt in China aan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Hier komt de volgende bail-in

The Co-operative Bank in het Verenigd Koninkrijk staat op het punt om een reddingsplan bekend te maken voor een gat van £ 1,5 miljard. Een groot deel van het geld dat nodig is om de put te vullen zal afkomstig zijn van een “bail-in” waarbij obligaties worden omgezet naar aandelen, aldus BBC News. Een dergelijk reddingsplan vereist geen belastinggeld. Er zal ook niet geraakt worden aan het spaargeld, maar zo'n 5.000 kleine coöperatieve beleggers zullen verliezen leiden. De bank heeft extra kapitaal nodig nadat een deal met Lloyds verkeerd afliep.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Obama: Bernanke zit er langer dan hij wilde

 President van de Federal Reserve Ben Bernanke is al ,,langer op zijn post gebleven dan hij wilde’’. Dat heeft de Amerikaanse president Barack Obama gezegd in een interview dat maandagavond is uitgezonden. Obama gaf hiermee een duidelijk teken af dat Bernanke niet opnieuw kandidaat voor de post zal zijn als zijn termijn begin volgens jaar afloopt.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs