Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 3181 tot 3185
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Wisselkantoren India weigeren Australische $100 biljetten

Wisselkantoren in India accepteren de bankbiljetten van 100 Australische dollar niet meer, zo schrijft de Australische nieuwssite News.com.au. Verschillende toeristen melden dat ze het grootste biljet nergens kunnen omwisselen voor Indiase roepies, ook al is het geld gewoon wettig betaalmiddel.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Drie redenen waarom Trump de inflatie zal aanjagen

De inflatie in de Verenigde Staten kan onder leiding van de nieuwe president Donald Trump flink oplopen. Fiscale stimulering en het vooruitzicht van meer protectionistisch economisch beleid kan het prijspeil snel doen stijgen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Deze kleine verandering in je manier van denken vergroot je kans om rijk te worden

Psychologen hebben een opmerkelijke ontdekking gedaan die verband houdt met het verzamelen van materiële welstand. Een studie toonde aan dat je kans om rijk te worden aanzienlijk vergroot als je een bepaalde manier van denken volgt. En die is voor iedereen toegankelijk.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

‘2017 wordt het jaar waarin de revolutie tegen technologie uitbreekt’

Aan welke disrupties mogen we ons in 2017 verwachten? Dat was het centrale thema van een dossier dat het Franse magazine La Tribune in haar kerstnummer publiceerde en waarvoor ze met een zestal specialisten sprak. Vooral het interview met chirurg Laurent Alexandre, de stichter van de Franse gezondheidssite Doctissimo, is interessant. Volgens hem wordt 2017 het jaar waarin de opstand tegen de technologie een aanvang neemt:

‘De artificiële intelligentie (A.I.) gaat ook de beroepen die er zich niet aan verwachten totaal ondersteboven halen. Tot en met beroepen die een hoge kwalificatie vereisen, ook die zullen door A.I. en algoritmes worden ingehaald. […] Boekhouders, juristen, radiologen… ze zullen alle worden vervangen nog voor de laatste arbeider door een robot is afgelost. Die beroepen zullen – net als de taxilobby’s dat met Uber deden – bescherming tegen deze concurrentie eisen.’

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 6 januari 2017

Nieuwe app waarschuwt beleggers voor Trump tweets

Het Amerikaanse bedrijf Trigger heeft een app ontwikkeld die beleggers waarschuwt als Donald Trump een bericht op twitter plaatst dat gevolgen kan hebben voor de waarde van bepaalde aandelen. Met deze ‘Trump Trigger’ wordt je als beleggers dus direct op de hoogte gebracht als de aanstaande president iets zegt over een aandeel dat je bezit.