Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31801 tot 31805
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Loopt de goudbubbel leeg? Of toch niet…

De recente goudcrash zou het finaal schot zijn geweest in het leeglopen van de goudbubbel. Het grote probleem bij het leeglopen van de zogeheten goudbubbel is dat goud nog helemaal geen bubbel is geweest, waardoor het dus ook niet kan leeglopen.

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

'Het belastingparadijs': fiscale schelmengids over het fiscaalvriendelijke Nederland

Recensiedoor Jan Willems 'Het belastingparadijs': fiscale schelmengids over het fiscaalvriendelijke Nederland

Martin Van Geest, Joost Van Kleef & Henk Willem Smits hebben in 'Het belastingparadijs. Waarom niemand hier belasting betaalt – behalve u’ het fiscaalvriendelijke Nederland in kaart gebracht. Een leuke en vlot geschreven aanvulling bij de terechte heisa die is ontstaan na Offshoreleaks, de berichtgeving over de Kaaiman- en Maagdeneilanden als belastingparadijzen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Hollande gaat investeren

In de komende tien jaar gaat Frankrijk 20 miljard euro investeren in infrastructuur, technologie, gezondheidszorg en schone energie.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Welke gezonde euro-economie komt in gevaar omdat ze geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid?

De ‘besparingsreligie’ van minister-president Mark Rutte brengt Nederland steeds dichter bij een desastreuze schulddeflatieval. Volgens de prominente financiële journalist Ambrose Evans-Pritchard toont dit aan wat er gebeurt wanneer er een bubbel spat in een rijke, gesofisticeerde economie die geen controle meer heeft over het eigen monetair beleid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 6 mei 2013

Lloyd Blankfein zet zijn roze bril op

CEO Lloyd Blankfein van Goldman Sachs zet zijn roze bril op, in een interview op de Investment Company Institute’s (ICI) General Membership Meeting kwam Blankfein met de geruststellende verklaring dat de beurs van Wall Street niets anders te vrezen heeft dan zichzelf.