EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
29
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31801 tot 31805
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Chinezen investeren in Amerikaanse bedrijven en vastgoed

Chinezen willen hun reserves niet langer uitlenen aan de Amerikaanse overheid. Ze koopt slechts mondjesmaat staatsobligaties en zoekt in toenemende mate naar diversificatie van reserves. Het Chinese investeringsfonds SAFE koopt steeds vaker belangen in vastgoed en bedrijven in Westerse landen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

3 verrassende redenen waarom dalende grondstofprijzen goed zijn

De prijzen voor een groot deel van de grondstoffen zitten al enige tijd in een dalende trend. Er wordt hier en daar dan ook geopperd dat de stierenmarkt voor grondstoffen voorbij is. Voor beleggers in grondstoffen zijn het moeilijke tijden, maar er zijn ook positieve effecten aan de dalende grondstofprijzen, aldus CNN Money.

De dalende grondstofprijzen zorgen ervoor dat...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Waarom draait Ben Bernanke steeds rondjes?

Voorzitter van de Federal Reserve, Ben Bernanke, blaast koud en warm tegelijk. Hij wil de monetaire stimulus afbouwen, maar ook niet te snel of te veel. De ene verklaring wijst op een toekomstige daling van QE, de andere verklaring laat uitschijnen dat QE nog enige tijd aan de orde zal zijn. Waarom blijft Ben Bernanke rondjes draaien?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

4 signalen dat we in een gevaarlijke bubbel zitten

Vroeger duurde het een of twee generaties vooraleer de markten hersteld waren van het uiteenspatten van een bubbel. In de 21e eeuw spreken we nog slechts over jaren. Tussen 2000 en 2008 zaten nog 8 jaren, nu lijkt het erop dat we na 4 jaar al vergeten zijn hoe een bubbel eruit ziet en hoe een bubbel kan eindigen. Chris Martenson ziet 4 sterke signalen dat we momenteel in een gevaarlijke bubbel zitten:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Tesla en Google: zijn we nog op tijd?

De aandelen Tesla en Google hebben er al een fantastisch rit opzitten. Na de forse stijging zijn beide aandelen aan een rustpauze toe. Zijn we nog op tijd om in te pikken bij deze aandelen of is het schip al vertrokken? Het juiste instapmoment zal afhangen van het sentiment op de beurs. Zal het herstellen van de Japanse klap of is dit het voorlopig einde van het feestje?

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs