EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31806 tot 31810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

5 vragen over de pensioenplannen

De Nederlandse pensioenfondsen willen fors investeren in onze economie. Dat blijkt uit plannen die vandaag worden gepresenteerd tijdens een economisch topoverleg. Het gaat om miljarden-investeringen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Economie is niet ongevoelig voor menselijke irrationaliteit

Hoewel economen aanvoeren dat markten meestal een rationeel gedrag weerspiegelen en gebaseerd zijn op geïnformeerde en objectieve beslissingen, blijkt de economische wereld niet ongevoelig te zijn voor menselijke irrationaliteit, zoals optimisme, hebzucht, vrees of andere krachten. Dat is de conclusie van een studie van wetenschappers aan het California Institute of Technology (Caltech). De onderzoekers stippen aan dat er duidelijk aanwijzingen kunnen worden gevonden dat de markten onderhevig zijn aan psychologische fenomenen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Fiscale 'zondaars' gaven dit jaar al 698 miljoen euro aan

Tot eind juni liepen er reeds 6.956 aangiften van fiscale regularisatie binnen bij de fiscus. Vooral in juni was er een piek met 4.013 aangiftes. Dit komt door de nakende startdatum van de nieuwe regularisatieperiode op 15 juli. Volgens het kabinet van minister van Financiën Koen Geens (CD&V) zal op 15 juli de regularisatie "budgettair op schema zitten".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

Infographic: Welke munt geraakt het eerst op de bodem?

Met de start van de ronde van Frankrijk is het interessant om eens te kijken naar de grootste wisselkoers van de wereld; de valuta-oorlog. Welke munt rijdt het snelste van de berg af? Welke munt zal als eerste het dal bereiken? Saxo Capital Markets maakte onderstaande infographic:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 juli 2013

In deze dramasteden staat één op de vier kantoren leeg

De leegstand op de kantorenmarkt is hoog. Een aantal plaatsen spring er echter in negatieve zin uit, met meer dan een kwart van het aantal vierkante meters waarvoor een huurder is.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs