EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31811 tot 31815
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Nu niet kijken, maar… goud was nooit eerder zo geHAAT!

Het moet gezegd, er zijn inmiddels al boeken geschreven over de recente prijscorrectie van goud en goudmijnaandelen. Met name die laatsten krijgen de wind vol van voren.

Wat de reden voor de correctie ook moge zijn, het feit wil dat de sector nooit eerder zo gehaat was onder professionele beleggers. Getuige de volgende grafiek van goud afgezet tegen het jongste COT-rapport. De uitslag is historische negatief!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Pensioen voor iedereen?

Pensioen voor iedereen?

Pensioen voor iedereen?

Het pensioen is deze week in het nieuws. Drie politieke jongerenorganisaties, gelinieerd aan D66, PvdA en VVD, presenteerden een plan om het huidige stelsel drastisch te hervormen. Het ABP kwam met goed nieuws door ons kond te doen van het feit dat de dekkingsgraad van het fonds op 100% ligt. Om er direct aan toe te voegen dat deze volledige dekking niet goed genoeg is.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

3 grote hedge funds zetten massaal in op goudmijnen

We rapporteerden met beurs.com eerder al dat George Soros zijn positie fysiek goud heeft omgezet naar call opties op GDXJ, een korf van kleinere goudmijnaandelen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 mei 2013

Singapore Airlines plaatst miljardenorders

Singapore Airlines heeft nieuwe vliegtuigorders geplaatst bij Boeing en Airbus ter waarde van in totaal 17 miljard dollar (zo'n 13 miljard euro). Dat maakte de Aziatische luchtvaartmaatschappij donderdag bekend.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs