Nieuws / Artikelen met het woord

57853 artikelen gevonden. Artikel 31811 tot 31815
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

11 redenen waarom we de Federal Reserve moeten afschaffen

Wat doet een centrale bank eigenlijk? Waarom hebben de centrale banken zoveel macht tegenwoordig? Waarom devalueert het fiatgeld zo sterk sinds de introductie van de centrale banken? Dit zijn allemaal vragen waar we eigenlijk te weinig bij stil staan. Volgens

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

'Premiekoopwoning moet terugkomen'

Het herinvoeren van de vroegere premiekoopwoning uit de jaren 80 moet de woningmarkt weer op gang brengen. Dat schrijft Zelfstandigen Bouw vrijdag in een brief aan minister Stef Blok van Wonen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Nederlanders vast voor cyberbankroof

Twee Nederlanders zitten in Duitsland vast op verdenking van betrokkenheid bij een grote cyberbankroof.

Dat heeft de Duitse justitie vrijdag bekendgemaakt. Het gaat om een 56-jarige vrouw en haar 34-jarige zoon. De twee zijn al in februari gearresteerd in Düsseldorf. Ze zouden met vervalste bankpassen geld hebben opgenomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Verdien tonnen geld als de beurzen corrigeren

De beurzen, en dan vooral de Amerikaanse beurzen, hebben er een verschroeiende rit opzitten. Als belegger is het nu een dubbeltje op zijn kant: gaan de beurzen verder stijgen door de massale liquiditeitsinterventies of komt de langverwachte zomercorrectie langs. Ben je overtuigd van het tweede, dan stelt

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 mei 2013

Let op!! Dit populair aandeel zit in de gevarenzone

Technologieaandelen zijn populair de laatste tijd, vooral de grote techgiganten doen het goed. Maar er is een aandeel dat achter blijft op de rest en zelfs in de gevarenzone zit voor een scherpe correctie. 

Amazon.com (NASDAQ: AMZN) daalde al enkele keren terug naar zijn 200-daags gemiddelde, maar deze keer lijkt er meer aan de hand.