EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31811 tot 31815 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Einde Chinees groeiwonder lijkt in zicht

Is dit het moment om in te stappen, of staat de beurs al te hoog? Volg al onze berichten over de markten in het Verre Oosten, in Amerika en natuurlijk ook in Europa. Check daarbij ieder uur onze beurscommentaren vanaf de beurs in Amsterdam, vandaag met Durk Veenstra.

''De Amerikaanse rente stijgt snel en dat raakt het bedrijfsleven in de VS'', aldus Durk Veenstra. ''De vraag is of we doorschieten met de rentesprong.''

Lees verder op rtlnieuws.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Gaan de centrale banken in staking?

De Federal Reserve heeft een risico genomen door nu al te verkondigen QE terug te dringen en er mogelijk mee te stoppen in 2014, nog voor de economie sterk genoeg is. Maar de Fed is niet alleen, ook het BIS waarschuwde al dat de centrale banken hun deel van het werk gedaan hebben en China laat zien dat de banken er (voorlopig) alleen voor staan, aldus BusinessInsider...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

10 redenen waarom de VS de globale economie blijft domineren

Momenteel presteert de Amerikaanse economie niet onaardig. Maar er hangt de nodige onzekerheid boven hun hoofd door de gevolgen van de sequester en de mogelijke tapering.

BusinessInsider vond echter nog 10 redenen waar de Verenigde Staten de komende jaren de globale economie zal blijven domineren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

Jongeren zowel bezorgd als zorgeloos over pensioen

Paul Koopman, Verbond van Verzekeraars: 'Het kabinet heeft natuurlijk het recht in te grijpen in de pensioenen. Maar dan moeten ze wel eerlijk zijn over de consequenties, zodat mensen daar rekening mee kunnen houden.' Robbert Coenmans, FNV Jong: 'Als het kabinetsvoorstel doorgaat kunnen we minder sparen met z'n allen, wat betekent dat jongeren 20 tot 30 procent minder pensioen opbouwen.'

Paul Koopman van het Verbond van Verzekeraars vindt dat een opmerkelijke uitkomst, omdat in de praktijk jongeren vaak het minst geïnteresseerd zijn in hoe het pensioen in Nederland is geregeld. ''Maar het is wel zo dat de maatregelen die het kabinet nu neemt jongeren tussen de 18 en 35 het hardst raken.''

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: maandag 24 juni 2013

ING: China is nu één van de allergrootste risico's

China is één van de allergrootste risico's voor beleggers.

China is één van de allergrootste risico's voor beleggers.

Dat zegt Valentijn van Nieuwenhuijzen, hoofd strategie bij ING Investment Management bij de presentatie van de Mid-year Outlook 2013. ''In China is veel overcapaciteit, deels door het door de staat opgelegde beleid. De Chinese centrale bank heeft de kredietkraan deels dichtgedraaid. Daarbij spelen ook politieke redenen mee. Beijing wil de regio's meer in de hand houden. Deze bleven de afgelopen jaren via banken maar kredieten verstrekken om groei te realiseren.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs