EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31831 tot 31835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

‘Euro staat te hoog voor recessie’

De euro is van alle valuta van ontwikkelde landen dit jaar het hardst in waarde gestegen. In 2013 steeg de Europese munt met 4,6 procent ten opzichte van de dollar, ruimschoots meer dan de Zweedse kroon die met een koersstijging van 3,1 procent op plek 2 staat, zo blijkt uit een berekening van persbureau Bloomberg.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Interessant: Microsoft over Bitcoin

Bitcoin is het eerste e-cash systeem dat wereldwijde erkenning krijgt, dat zegt Microsoft over Bitcoin. Bitcoin biedt het potentieel voor nieuwe soorten van financiële interactie, maar het heeft beperkingen op het gebied van privacy, vooral omdat het transactie logboek publiek is.

In onderstaande video wordt Zerocoin en Bitcoin besproken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Commerzbank wil meer dan 5.000 banen schrappen

De Duitse Commerzbank wil meer dan 5.000 banen schrappen. De deels genationaliseerde bank en de ondernemingsraad zijn het na maandenlange onderhandelingen eens geraakt over de omvang van de besparingsoperatie, zo melden bronnen bij het bedrijf.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Ondertussen in Amerika; stijgt de balans van de Federal Reserve naar $3,41 biljoen

Uit een bericht van WSJ blijkt dat de balans van de Amerikaance ‘centrale bank’, de Federal Reserve, is gestegen naar een luttele 3,41 biljoen dollar. Om dit even in perspectief te plaatsen: Het is ongeveer zoveel als dat de Nederlandse huishoudens gezamenlijk bezitten. Sinds de herfst van 2012 koopt de FED elke maand voor $85 miljard aan staatsobligaties en Mortgage-backed securities (MBS). Vooral hierdoor is de balans van de FED snel gestegen, zoals hieronder in de grafiek is te zien....

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 juni 2013

Nederland krijgt geld toe bij korte leningen

Met de heropening van een lening met een resterende looptijd van 3,5 maanden haalde de Staat 1,46 miljard euro op tegen een rente van min 0,027 procent.

Met een nieuwe lening met een looptijd van 6,5 maanden, tot 31 oktober 2013, verkocht de Staat voor 1,37 miljard euro aan obligaties. De rente op deze lening bedroeg min 0,011 procent. Dat is opnieuw ''lager'' dan bij een vergelijkbare lening in maart.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs