EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31836 tot 31840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 23 juni 2013

'Verdere afschrijving Griekse schuld nodig'

De Griekse staatsschuld moet nog verder worden afgeschreven, want het zal zeer moeilijk worden voor Griekenland om de schuld naar acceptabele niveaus te verlagen over de komende jaren. 

Dat heeft de Duitse topeconoom Peter Bofinger gezegd tegen het Griekse Real News. Hij is een belangrijke economische adviseur van bondskanselier Angela Merkel.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 23 juni 2013

DOCU: De euro, de crisis en de grote hold-up

Hieronder een zeer interessante 5-delige Belgische webdocumentaire...

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 23 juni 2013

De 'Bad Bank'-bom onder de Europese belastingbetaler: 1.000 miljard euro

Zes jaar na het begin van de crisis zit nog steeds 1.000 miljard euro aan dubieuze activa gestockeerd in de zogenaamde Europese ‘ bad banks’. Dit zijn banken die werden opgericht om faillissementen te vermijden door alle ‘gezonde’ activa in een nieuwe en alle ‘toxische’ activa in een 'bad bank' onder te brengen. Volgens de Franse krant Les Echos zou Dexia, dat zijn gezonde activa onderbracht in Belfius, koploper zijn op vlak van toxische activa met een waarde van niet minder dan 266 miljard euro.

Volgens Dexia-CEO Karel De Boeck zou een onmiddellijke verkoop van Dexia een verlies van 40 à 50 miljard euro voor de belastingbetaler met zich meebrengen. Robert de Metz, de voorzitter van de Raad van Bestuur van Dexia verwacht dat de situatie van de bank zal zijn aangezuiverd in... 2076. Binnen 63 jaar dus...

Lees verder op express.be
Geplaatst op: zondag 23 juni 2013

Roep om meer transparantie centrale bank China

De Chinese centrale bank moet meer duidelijkheid geven over wat het doel is van het monetair beleid dat de bank voert. De onzekerheid over de doelstelling van de People’s Bank of China (PBOC) vergroot de kans op een financiële crisis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 23 juni 2013

Bezoekers uit risicolanden moeten voortaan 3.500 euro cash betalen om Groot-Brittannië binnen te mogen

UK BorderBezoekers uit India, Pakistan, Nigeria en andere ‘risicolanden’ moeten voortaan 3.000 Britse pond (3.500 euro) in cash betalen wanneer ze Groot-Brittannië binnen willen komen. Dat meldt de Sunday Times. De maatregel wordt in november van kracht. Indien ze langer in Groot-Brittannië blijven dan hun visum dat toelaat of helemaal geen aanstalten maken om het land opnieuw te verlaten, dan zijn ze het geld kwijt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs