EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31841 tot 31845
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Er komt ook een Belgisch onderzoek naar offshore leaks

Het federaal parket gaat via Eurojust in Den Haag en via gerechtelijke contacten in het buitenland een kopie vragen van de data waarop de zogenaamde offshore leaks gebaseerd zijn. Dat schrijft De Standaard.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

'Minder Nederlanders op zomervakantie'

Er lopen momenteel minder Nederlanders met vakantieplannen voor de zomer rond dan vorig jaar. 

Uit een vrijdag gepubliceerd onderzoek van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC-NIPO) blijkt dat zo'n 10,5 miljoen Nederlanders de komende maanden op vakantie willen. Dat zijn er ruim 3 procent minder dan een jaar geleden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Grieken bouwen 'economische gevangenis' voor wie meer dan 5.000 euro aan fiscus moet

De Griekse regering heeft een wetsvoorstel ingediend dat wil dat burgers die een schuld van meer dan 5.000 euro hebben bij de fiscus voor één jaar de gevangenis in moeten. Dat schrijft het Franse webmagazine Rue 89.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Japan: Mini-crashje tijdelijk, Abenomics niet ontspoord

The biggest plunge in Japanese stock prices since a 2011 earthquake and tsunami was a temporary pullback that will not derail the government's "Abenomics" policy of loose money and fiscal stimulus, officials said on Thursday.

Lees verder op cnbc.com
Geplaatst op: vrijdag 24 mei 2013

Nieuw ECB-hoofdkwartier al te klein voor nieuw personeel

© ap.Het nieuwe hoofdkwartier van de Europese Centrale Bank (ECB) in het Duitse Frankfurt is bijna klaar. Projectleider Thomas Rinderspacher rekent erop dat het complex ten laatste midden volgend jaar afgewerkt is. Hij kondigde aan dat de verhuis in "de tweede helft van 2014" gepland is. Mogelijk is het gebouw dan echter al te klein om de bijkomende werknemers voor het bankentoezicht onderdak te bieden.

Lees verder op demorgen.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs