Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 31841 tot 31845
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Technische analyse van de goudprijs: goudprijs naar $ 500?

Tot voor kort zat de goudprijs nog steeds in consolidatie, maar door de recente crash wordt de technische kant van de goudprijs heel kwetsbaar, steunniveaus werden doorbroken. Stockcharts neemt een blik op de technische kant van de goudprijs, zowel op korte als op lange termijn. Technisch gezien ziet het plaatje voor goud er niet goud uit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Zit je nog steeds op de goudtrein? Dikke proficiat!

Het is niet gemakkelijk voor de believers in goud en zilver. De verwachtingen zijn hooggespannen, maar de resultaten vallen fors tegen. In het voetbal loopt zoiets meestal faliekant af. Diegene die nu dus nog steeds op de goudtrein zitten, verdienen daarom een felicitatie. De prijzen zijn zo sterk gedaald, zowel bij goud, zilver als de mijnaandelen, dat enkel diegene die geloven in de fundamenten over blijven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

4 belangrijke feiten over goud om voor altijd te onthouden

Goud is een speciale grondstof. Door de hevige volatiliteit van de laatste weken en maanden, zijn er honderden meningen over goud te vinden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Chinese moeder klaagt Fed aan om waardeverlies dollar

Een Chinese vrouw probeert de Amerikaanse centrale bank aan te klagen, omdat ze van mening is dat de Amerikaanse dollar teveel waarde verliest. Ze plaatste in 2006 een bedrag van $250 op een bankrekening, een bedrag dat volgens haar nu 30% minder koopkracht heeft dan toen. Het waardeverlies is volgens haar het resultaat van overmatige geldcreatie door de Federal Reserve, aldus

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 3)

, presenteren we vandaag het laatste deel van deze fantastische documentaire over de geheime wereld van goud. In dit derde deel komt Eric Sprott aan bod. Ook gaat het over de grote banken en de centrale banken die hun goud uit leasen. Volgens Sprott is alle gemijnd goud nog steeds voorhanden, mensen verliezen goud niet uit het oog. En toch klopt er iets niet met de cijfers.