Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 31846 tot 31850
Bron: denieuwepers.com
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

Nigel Farage (britse Wilders) is nuttige clown

Britse Wilders is nuttige clown

Toch is de leider van de United Kingdom Independence Party (Ukip) sinds donderdagavond de schrik van het Engelse establishment, met zijn witty opmerkingen en goedgeplaatste steekjes in de Britse onderbuik.

Bron: nrc.nl
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

Nederlanders hebben steeds minder vertrouwen in de regering.

Nederlanders hebben steeds minder vertrouwen in de regering. Waar in het laatste kwartaal van vorig jaar het politieke vertrouwen nog aanzienlijk steeg, houdt die positieve stemming dit kwartaal geen stand. Het vertrouwen in de regering daalde van 57 naar 51 procent.

Bron: realiteitsblog.nl
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

Hoe veilig is je geld met het depositogarantiestelsel?

Er is een heel groot verschil tussen Cyprus en Nederland. De gemiddelde banksaldi liggen in Cyprus namelijk vele malen hoger dan in Nederland. In Nederland blijkt dat slechts een zeer beperkt, eencijferig percentage van de totale banksaldi onverzekerd is. Volgens een rapport van de ECB blijkt dat slechts 4%* van het totale geld op alle bankrekeningen het gezamenlijk saldo boven de 100.000 euro betreft.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

'Sociale regelingen inperken tegen fraude'

Vijf miljoen huishoudens in Nederland ontvangen minimaal één toeslag, bijvoorbeeld huurtoeslag, zorgtoeslag of kinderopvangtoeslag.

"Dat is 70 procent", zegt Peter Kavelaars, directeur van het wetenschappelijk bureau bij Deloitte en hoogleraar fiscale economie aan de Erasmus Universiteit.

Bron: RT[z]
Geplaatst: zaterdag 4 mei 2013

'Frankrijk moet snel economisch hervormen'

Frankrijk moet zijn plannen voor economische hervorming zo spoedig mogelijk doorvoeren, ondanks het feit dat het land twee jaar langer de tijd heeft gekregen om het begrotingstekort op orde te krijgen. Dat zegt Michel Barnier, Commissaris voor de interne markt van de Europese Unie.