EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31851 tot 31855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

De eurozone heeft nog 3 kritieke pijnpunten

Met Cyprus flakkerde de Eurocrisis weer even op, maar het stof is snel weer gaan liggen. Nu de economische depressie stilaan terug tekenen van leven geeft, lijkt het alsof alles weer dik in orde is. Maar niets is minder waar. De politici hebben vooral tijd gekocht, tijd om te overleven tot na de Duitse verkiezingen in september. Want de Eurozone heeft nog steeds drie kritieke pijnpunten die nog niet zijn aangepakt zegt Zerohedge...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Letland mag volgend jaar de euro invoeren :: nrc.nl

Dat staat in het convergentierapport dat vandaag verscheen. Zo zijn de inflatie en de langetermijnrente in Letland laag, lag het begrotingstekort vorig jaar op 1,5 procent en ligt ook de staatsschuld met 40 procent van het nationaal inkomen (in 2012) ruim onder de norm van 60 procent.

In 2008/2009 ging Letland door een diepe crisis. De economie kromp toen met bijna 18 procent. Vorig jaar groeide Letland weer ruim 5 procent. De werkloosheid is met 13 procent wel hoog gebleven.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

De 4 meest fascinerende technologische feiten

We blijven er bij Slim Beleggen op hameren, de technologiesector is de toekomst. Net zoals eind jaren ’90 staat de technologiesector weer voor een immense expansiefase, maar nu met enkele nieuwe, andere spelers. De toekomstige Google, Apple, Microsoft,… bieden zich nu al aan. Als je deze bedrijven kan oppikken voor de grote massa, zijn de winsten onrealistisch hoog.

Om onze overtuiging kracht bij te zetten, geven we onderstaande feiten mee. Waar is de meeste groei nog mogelijk? Is ons internet niet stilaan verzadigd? Waar worden al deze gegevens opgeslagen? Welke technologieën hebben de grootste marge? Onderstaande 4 fascinerende feiten proberen een antwoord te geven over het internet van morgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 juni 2013

Breaking: Grieken sluiten Nationale TV en Radio zenders

Weer duizenden banen op de tocht...

Weer duizenden banen op de tocht...

Griekenland gaat Nationale TV en Radiozenders sluiten om te kunnen bezuinigen. Dit gaat ten koste van duizenden banen.

Greece's conservative-led government said on Tuesday it was closing the country's state broadcaster ERT to save money.

The move, which is part of budget cuts in exchange for a fresh slice of bailout funds, will result in the possible loss of up to 2,600 jobs.

Simos Kedikoglou, the government spokesman and a former anchor at the Hellenic Broadcasting Corporation, made the shock announcement that the 70 year old station would stop broadcasting.

Lees verder op news.yahoo
Geplaatst op: dinsdag 11 juni 2013

Afremmen QE door Fed zal niet zonder gevolgen blijven in Azië

Het afremmen van qe door de Fed zal niet zonder gevolgen blijven in Azië. De waarschuwing is afkomstig van de Japanse broker Nomura Securities. Dankzij de ruime monetaire politiek waar de Amerikaanse centrale bank mee uitpakte is er veel geld naar Azië gevloeid.

Het afremmen van qe door de Fed zal niet zonder gevolgen blijven in Azië. De waarschuwing is afkomstig van de Japanse broker Nomura Securities. Dankzij de ruime monetaire politiek waar de Amerikaanse centrale bank mee uitpakte is er veel geld naar Azië gevloeid.

Vooral de groeimarkten kenden een grote influx van kapitaal. In combinatie met een verlengde periode van lage rentevoeten heeft dit de economische fundamenten onder de economieën in de regio verzwakt. Nomura verwacht dat de Fed vanaf september op de rem zal gaan staan.

Opletten voor avonturen op de forexmarkten

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs