Nieuws / Artikelen met het woord

57630 artikelen gevonden. Artikel 31851 tot 31855
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Waar is dat beursfeestje? Hier is dat beursfeestje: S&P 500 verpulvert 1600, Dow Jones kraakt 15000!

Het beursfeest in de VS kent maar geen einde. Zopas sneuvelden enkele historische barrières voor de belangrijkste Amerikaanse indices.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Belg niet te vinden voor elektrische wagens

Tijdens de eerste drie maanden van dit jaar zijn in België 96 elektrische wagens ingeschreven, een terugval met liefst 60 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2012. Sectorfederatie Febiac trekt daarom vandaag aan de alarmbel, temeer omdat de situatie in ons land in schril contrast staat met die in onze buurlanden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

De echte reden waarom de Amerikaanse conomie niet van de grond komt

Waarnemers plozen in de afgelopen weken alle rapporten die met betrekking tot de U.S. Economie binnenliepen nauwlettend na, op zoek naar signalen die konden wijzen op een vliegende start. Inmiddels weten we dat die er niet is geweest, alles verloopt eerder met horten en stoten.

Bron: afsluiten-hypotheek.nl
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Woningmarkt stort nog verder in

De huizenprijzen zullen de komende jaren nog verder dalen zo vertelde Standard & Poor’s (S&P). Wel verwacht men dat de woningmarkt op de langere termijn weer zal aantrekken, mede door het vrijkomen van huizen en de toenemende bevolkingsgroei. De prijzen van huizen zullen voorlopig blijven dalen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Belgische economie gegroeid

De economie van België is in het eerste kwartaal gegroeid. Deze eerste raming maakte de Nationale Bank van België vrijdag bekend. Over heel 2012 kromp de Belgische economie met 0,3 procent, zo bleek vrijdag uit definitieve cijfers.