Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 31856 tot 31860
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Prijzen stegen voorbije 30 jaar met 300%

De koopkracht van de Britse pond daalde met 67% in de voorbije dertig jaar, aldus een nieuwe studie van Lloyds, die door Andrew Oxlade wordt besproken in The Daily Telegraph. Wie vandaag dezelfde goederen wil kopen waarvoor hij in 1982 honderd pond nodig had, betaalt daarvoor nu 299 pond; een verdrievoudiging dus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Ouders moeten meelenen voor huis van kind

Ouders moeten steeds vaker voor 10 procent eigenaar worden van de woning die hun kind op het oog heeft, anders krijgt het geen hypothecaire lening van de bank. Dat schrijven de Coreliokranten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Kamermeerderheid steunt redding Cyprus

Een ruime Kamermeerderheid van in elk geval VVD, PvdA, CDA en D66 steunt in een debat met minister Jeroen Dijsselbloem van Financiƫn dinsdagavond de definitieve versie van het reddingsplan voor Cyprus.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 24 april 2013

Schadeclaim van 8 miljard tegen Deutsche Bank

De Noorse miljardair Alexander Vik eist een schadevergoeding van 8 miljard dollar (6,1 miljard euro) van Deutsche Bank, omdat de grootste bank van Duitsland hem zou hebben benadeeld bij de handel in complexe beleggingsproducten. Dat werd dinsdag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Jim Sinclair: "Banken willen geen goud geven"

Volgens Jim Sinclair begint het er steeds meer op te lijken dat er geen fysiek goud achter de 'papieren' handel in goudcontracten zit. Hij verwijst naar een goede vriend, die er niet in slaagde een substantiële hoeveelheid goud op te halen bij een bank in Zwitserland. Hoewel het goud op naam stond kreeg hij het niet mee, wel kon hij uitbetaald worden in cash. Het ging om meer dan 200.000 francs.