Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31871 tot 31875
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Nigel Farage: ‘Een gewelddadige revolutie op komst in Europa’

Nigel Farage, de leider van de populistische U.K. Independence Party en lid van het Europees parlement, legde in CNBC’s “Squawk Box” weer een van zijn straffe verklaringen af. De Euro dwingt volgens Farage de verschillende Europese landen om elkaar te haten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Dit is de echte realiteit over de VS-werkloosheidscijfers

Het jobrapport van het Amerikaanse ministerie van Arbeid komt met cijfers die beter zijn dan verwacht. Er werden 165.000 banen gecreëerd, meer dan de verwachte 140.000. De cijfers van vorige maand werden opwaarts herzien van 88.000 naar 138.000. De werkloosheidsgraad daalde van 7,6 % naar 7,5 %. Goed nieuws zou men denken, de realiteit is echter anders.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Let op voor de verborgen confiscaties van de overheid

Bill Gross van 's werelds grootste obligatiefonds Pimco heeft altijd een uitgesproken mening. Hij schrijft in zijn nieuwste outlook voor beleggers dat men moet oppassen voor 'verborgen haircuts'. Confiscatie van uw geld gebeurt niet altijd zo openlijk zoals we recent gezien hebben in Cyprus. Het verlies van koopkracht hoeft niet altijd zichtbaar te zijn, er zijn ook andere manieren om vermogen over te dragen van de bevolking naar de overheid.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Spaarrekening onder de 100.000 euro veilig?

Het is inmiddels voor de meeste spaarders wel duidelijk dat tegoeden boven de 100.000 euro niet langer veilig zijn.

Als je bank omvalt, wordt het "onverzekerde" deel gebruikt om de bank te redden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 3 mei 2013

Platina: voor het eerst in 7 jaar is er een tekort

Voor het eerst in 7 jaar komt de productie van platina tekort aan de vraag naar het edelmetaal. Dit komt voornamelijk door een daling aan de productiekant, met de mijnproductie op kop. De stakingen in de Zuid-Afrikaanse mijnen hebben tot een tekort in de sector geleid. Voor dit jaar zijn de vooruitzichten niet veel beter zegt Thomson Reuters GFMS op