EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31871 tot 31875
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Tijdloze wijsheid van Gerald Loeb (1899-1974)

Gerald Loeb was een van de grootste beleggers van zijn tijd en heeft verschillende bestsellers geschreven. 

Gerald Loeb was een van de grootste beleggers van zijn tijd en heeft verschillende bestsellers geschreven. 

“the more things change, the more they stay the same.” was een van zijn favoriete uitspraken. Daarom dat zijn beurswijsheden perfect geplaatst zijn in het huidige sentiment. Het lijkt er weer op dat ieder gelooft dat het deze keer anders zal zijn en dat de bomen groeien tot in de hemel, maar achteraf zal blijken dat alles hetzelfde is gebleven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Bernanke helpt beurzen omhoog

De Europese beurzen gingen woensdag omhoog. Beleggers reageerden positief op de Amerikaanse centralebankpresident Ben Bernanke, die in het Amerikaanse Congres waarschuwde voor de nadelige gevolgen als het ruime monetaire beleid te snel wordt afgebouwd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Dit is waarom de grote banken uw spaargeld niet willen

Als een bedrijf zijn klanten in de steek laat, zullen de klanten klagen en weggaan. In een normale omgeving zal het bedrijf zijn fouten herstellen en proberen de klanten terug te winnen. Niet zo bij de banken. De grote banken doen er zelfs alles aan om hun klanten weg te jagen, in feite willen ze uw spaargeld niet meer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

George Soros stapt in de goudmijnen

Nee, George Soros gaat niet zelf de goudmijn in. Wel is hij van mening dat de meeste mijnaandelen momenteel aantrekkelijk geprijsd zijn. Hij verkocht een deel van zijn aandelen in het GLD fonds en gebruikt de opbrengst om ETF's te kopen die goudmijnen volgen. De mijnaandelen zijn sinds september vorig jaar in prijs gehalveerd.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

'PIGS naderen het breekpunt waarop het ondenkbare gebeurt en ze de euro verlaten'

De Griekse economie kromp sinds het begin van de crisis met 23,5% en ook in Spanje, Portugal en Italië blijft recessie aanslepen. Volgens studies van Goldman Sachs heeft de periferie nog minstens tien jaar besparingen en hervormingen voor de boeg. Thomas Catan en Marcus Walker vragen zich in de Wall Street Journal af wanneer de noodlijdende landen in Europa eindelijk genoeg krijgen van de euro.

Ondanks de groeiende tegenstand tegen de EU blijft ruim 60% van de Spaanse, Griekse, Italiaanse en Franse bevolking de eenheidsmunt verdedigen. De media stond vorig jaar vol met woorden als ‘grexit’, ‘spexit’ en ‘gerexit’, maar het feit is dat de eurozone jaren na het begin van de crisis nog altijd intact blijft.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs