EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31891 tot 31895 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

De nieuwe Europese tijdbom is tussen de 15 en 29 jaar oud

Adem AltanDe leiders van de EU-landen beslisten vorige week acht miljard euro te investeren in de strijd tegen de jeugdwerkloosheid en dat tot 2015.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Chinese industrie zwakt verder af

De groei van de Chinese industrie is afgelopen maand verder afgezwakt. Dat bleek vandaag uit twee toonaangevende indicatoren voor de industrie in 's werelds op een na grootste economie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

8 bewijzen dat het de jongeren zijn die de factuur voor de crisis betalen... en wat er aan te doen

Nicolas AsfouriJongeren worden “royally screwed”, schrijft Simon Black in een gastpost op Zero Hedge en wel op deze acht manieren:

“Laat duidelijk zijn dat het oude adagium – studeer hard, haal goede punten, ga naar een goede school, vind een fantastische job en werk je op naar de top – niet langer van toepassing is,” besluit Black. Hij vernoemt tot slot twee opties voor jongeren om aan dit toekomstperspectief te ontsnappen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 1 juli 2013

Schaliegas - splijtzwam van een natie

InfoNu.nl > Dier en Natuur > Milieu > Schaliegas - splijtzwam van een natie Schaliegas - splijtzwam van een natie Schaliegas is aardgas dat in schalies zit opgesloten, in kleisteenlagen in de ondergrond. De winning van schaliegas is in 2013 een onderwerp dat veel in het nieuws is. Groot bezwaar van het winningproces is het gebruik van chemicaliën die in het drinkwater kunnen komen. De schaliegasdiscussie splijt de natie.

Lees verder op infonu.nl
Geplaatst op: zondag 30 juni 2013

Wat is een bank eigenlijk?

Het is precies een jaar geleden dat ik mijn handtekening zette onder het contract waardoor ik eigenaar werd van mijn nieuwe huis. Meneer Wijffels stelde deze week ook draconische maatregelen voor om banken “gezonder” te maken. Een mooi moment om terug te kijken op wat er die dag vorig jaar bij de bank gebeurde (zij trokken namelijk ook de champagne open realiseerde ik me vandaag).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs