EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31901 tot 31905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

De Geus: angstwekkend dalende inflatie

''De inflatie is gestegen naar 1,4%, het is echter verstandiger om te kijken naar de zogeheten GDP deflator. Die bevestigt het beeld dat de inflatie zeer laag is, er is dus niets aan de hand''', aldus Hans de Geus. ''De inflatie is bijna een beetje aan de lage kant en hij is ook onder de doelstelling van de ECB, maar wat kan de ECB doen? Op dit moment zitten we gevangen in een angstwekkend dalende inflatie''. Bekijk de uitleg van De Geus.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

Besparingen in de VS? Ik denk het niet!

In april boekte de Amerikaanse overheid nog een overschot van $ 113 miljard. Dit was het grootste overschot sinds april 2008. Met de verschillende besparingsprogramma's die in voege zijn getreden sinds begin dit jaar, werd al gedroomd van een voorbeeldige overheid in de Verenigde Staten die de besparingen naar zijn hand kunnen zetten. Maar de cijfers van mei laten iets anders zien zegt Zerohedge...

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

En nu krimpt de export ook nog: 2,7 procent

Te hopen is dat dit geen trend is, maar een uitzondering:

Te hopen is dat dit geen trend is, maar een uitzondering:

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

Werkgelegenheid eurozone verder omlaag

De werkgelegenheid in de eurozone is in het eerste kwartaal met 0,5 procent gekrompen ten opzichte van de voorgaande periode, na een afname met 0,3 procent in het vierde kwartaal van 2012. Dat meldde statistiekbureau Eurostat vrijdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 14 juni 2013

Extra lange uitzending over CPB-cijfers

In een extra lange uitzending laten Sweder van Wijnbergen, Hans de Geus, Frits Wester en Hella Hueck hun licht schijnen op de CBP-cijfers, die een hoger tekort en hogere werkloosheid voorspellen en een later herstel van de economie.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs