Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 31901 tot 31905
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Hoe Nederland steeds dieper in de put geraakt

De Nederlandse huizenprijzen corrigeerde al 18 % vanaf hun piek, dit is al een echte vastgoedcrash. Maar ook het commercieel vastgoed zit diep in de problemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

JP Morgan verwijdert 65 % van zijn goudreseves op 1 dag

heeft 65 % van zijn commerciële goudreserves uit de kluis van de COMEX verwijderd op 1 dag. Van 24 op 25 april verlaagde JP Morgan zijn goudreserves bij de COMEX van 402.000 ounces naar 141.000 ounces. De goudvoorraad van JP Morgan bij de COMEX staat nu op het laagste niveau sinds het zijn kluis heropende in oktober 2010.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

ECB is 'technisch klaar' om negatieve depositorente door te voeren

Zoals verwacht heeft de Europese Centrale Bank (ECB) donderdag aangekondigd haar belangrijkste rentetarief met 25 basispunten te verlagen tot 0,5%. Nooit eerder stond de rente in Europa zo laag.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Voka wil Limburgs spaargeld inzetten voor economische relance

Voka Limburg lanceert het idee om in Limburg een coöperatieve op te richten die met het spaargeld van het grote publiek, economische hefboomprojecten in de provincie kan financieren. De redenering van Voka Limburg is simpel. Er staat alsmaar meer geld op spaarboekjes, terwijl die belegging alsmaar minder oplevert. Een deel hiervan zou in de plaats kunnen geïnvesteerd worden in een coöperatieve vennootschap.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Leer uit de fouten van ‘s werelds grootste

Heel veel succesvolle mensen hebben fouten gemaakt, misschien wel meer dan je zou denken. Het grote verschil met de meerderheid is dat deze mensen geleerd hebben uit hun fouten. LinkedIn ondervroeg 60 invloedrijke personen naar de grootste fouten uit hun carrière. BusinessInsider zet ze op een rijtje: