Nieuws / Artikelen met het woord

57279 artikelen gevonden. Artikel 31906 tot 31910
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Merkel wil dat EU-lidstaten meer soevereiniteit afstaan

Hoewel er achter de schermen hard wordt gewerkt om de wereld te overspoelen met liquiditeiten waardoor de rentevoeten dalen, flakkeren de crisisgesprekken weer op. Angela Merkel heeft vandaag weer wat olie op het vuur gegooid door te benadrukken wat er allemaal op het spel staat als de andere EU-lidstaten niet meewerken. Om een stabiel en houdbaar Europa te creëren, moeten de lidstaten meer macht aan Duitsland geven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Heb jij ook deze fout gemaakt met goud?

Op King World News  praat Eric King regelmatig met de legendarische goudgoeroe Jim Sinclair. Vandaag gaat het gesprek over het gebrek aan fysiek goud wanneer klanten hun goud willen opvragen bij de banken. Heb jij ook deze fout gemaakt om je goud bij de grote banken te laten? Dan is het tijd om wakker te worden, want er is geen goud meer zegt Jim Sinclair.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

The Secret World Of Gold (Deel 2)

Gisteren publiceerden we het eerste deel van The Secret World of Gold waarin het belang van goud duidelijk werd gemaakt. In het tweede deel gaan we verder waarom goud door de eeuwen heen zo belangrijk was tijdens de verschillende oorlogen. De Verenigde Staten heeft geprofiteerd van zijn neutraliteit om het goud van vele landen binnen te halen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Huishoudens geven opnieuw minder uit

Huishoudens hebben in februari 2,2 procent minder geld uitgegeven aan goederen en diensten dan een jaar eerder.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 23 april 2013

Vakbonden blokkeren regionale kantoren bij Belfius

Militanten van de socialistische en liberale vakbond sluiten sinds zes uur de toegang tot de regionale kantoren van Belfius af, uit onvrede met het besparingsplan van de directie. Na eerdere vakbondsacties aan de hoofdzetel van de Belfiusbank, richtten de vakbonden BBTK en ACLVB hun pijlen op regionale zetels, in Antwerpen, Gent, Luik en Bergen.