EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31906 tot 31910
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

In Ă©Ă©n klap 1100 werklozen erbij

Zorgverlener Sensire, werkzaam in een zevental gemeenten rond Doetinchem, gaat 800 medewerkers met een vast contract ontslaan. Van 300 medewerkers met een tijdelijke aanstelling wordt het contract niet verlengd, waarmee er uiterlijk per 1 januari 2014, elfhonderd mensen toegevoegd worden aan het alsmaar groeiende leger van ww’ers.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

IMF spoort Britten aan tot meer stimuleringen

De Britse regering kan meer doen om de kwakkelende economie op gang te helpen. Dat stelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een woensdag gepubliceerd rapport over de Britse economie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

"Goud nog steeds relevant als verzekering"

Volgens vermogensbeheerder Steven Land van Franklin Templeton biedt goud nog steeds bescherming in een gediversifieerde beleggingsportefeuille. Nu het economisch beter lijkt te gaan en men de voorkeur geeft aan aandelen is de verzekering in de vorm van goud aantrekkelijk geprijsd.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

DNB: banken minder scheutig met MKB-leningen

De helft van de Nederlandse banken heeft in het eerste kwartaal de voorwaarden voor leningen aan het midden- en kleinbedrijf (MKB) aangescherpt, en twee op de drie banken voorziet een verdere aanscherping in het tweede kwartaal, terwijl de vraag naar krediet bij kleine en middelgrote bedrijven steeds verder afneemt. Dat blijkt woensdag uit een bulletin van De Nederlandsche Bank (DNB).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 22 mei 2013

Soros: “Tech is in, Financials zijn out”

Het aandeel van de technologiesector in de portefeuille van Georges Soros is gestegen tot 16 %. Het aandeel van de financiële sector daarentegen is gedaald tot 2,3 %. Georges Soros is een van de meest legendarische beleggers van de afgelopen decennia. Het loont steeds de moeite om te kijken welke posities Soros inneemt op de markten.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs