Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31906 tot 31910
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Leer uit de fouten van ‘s werelds grootste

Heel veel succesvolle mensen hebben fouten gemaakt, misschien wel meer dan je zou denken. Het grote verschil met de meerderheid is dat deze mensen geleerd hebben uit hun fouten. LinkedIn ondervroeg 60 invloedrijke personen naar de grootste fouten uit hun carrière. BusinessInsider zet ze op een rijtje:

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Kmo's betalen gelag voor eurocrisis

Kleine bedrijven zijn nog steeds verantwoordelijk voor de meeste jobs in Europa, maar ze krijgen het steeds moeilijker om nog winst te maken, klanten te vinden en geld te lenen bij de banken. Tot die conclusie komt Jack Ewing van de New York Times op basis van een nieuw ECB-rapport.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Uitkeringsaanvragen VS naar laagste punt sinds begin 2008

De uitkeringsaanvragen in de VS stemmen hoopvol. Het cijfer kwam uit op het laagste punt sinds begin 2008, een teken van sterkte van de Amerikaanse arbeidsmarkt. Toch kan de vlag nog niet uit, want de participatiegraad staat op het laagste punt in meer dan dertig jaar...

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Renteverlaging ECB zet goudprijs hoger

De renteverlaging van de ECB mist haar uitwerking niet. De euro verzwakt met meer dan een cent tegenover de dollar en de goudprijs in euro's ging in korte tijd met 2,4% omhoog. De zilverprijs staat inmiddels zelfs 3,34% hoger. De lagere rente verlaagt de drempel om goud in de portefeuille op te nemen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 2 mei 2013

Pas op voor verborgen haircuts (Pimco)

Pimco waarschuwt ons ten overvloede voor het verborgen koopkrachtverlies van negatieve reële rente en inflatie. Via geldontwaarding dragen spaarders bewust on onbewust koopkracht over aan de schuldenaren. Ook obligaties en aandelen kunnen u daar niet altijd tegen wapenen.