Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 31921 tot 31925
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Centrale banken geven toe: we vliegen blind

Binnen het IMF is er een groeiende bezorgdheid over de monetaire acties van de centrale banken. De extreem lage rentevoeten en monetaire verruiming zorgen voor een onzekere toekomst. Voormalige centrale bankiers geven toe dat de centrale banken zich op onbekend terrein begeven en in feite blind vliegen. De gevolgen van het monetair beleid zijn niet gekend en onvoorspelbaar aldus 

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Arizona staat gebruik goud en zilver als betaalmiddel toe

Arizona gaat goud en zilver accepteren als geld, teken aan de wand voor het vertrouwen in de dollar! Maar is het ook een volwaardig alternatief voor de 'greenback'?

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Bestaande huizenverkopen VS dalen onverwacht in maart

De bestaande huizenverkopen in de Verenigde Staten zijn in maart onverwacht gedaald, blijkt maandag uit cijfers van de National Association of Realtors (NAR).

Bron: duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst: maandag 22 april 2013

Chinese auto-industrie ziet toekomst in hybride auto

China wil vijf miljoen schone auto’s op de weg in 2020, maar het loopt geen storm. Als het aan de industrie ligt moeten vooral hybride voertuigen meer voordelen gaan krijgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 22 april 2013

'Met een miljonairstaks probeer je een kleine groep mensen te demoniseren, net alsof zij de schuldigen zijn van deze

Als je de kip met de gouden eieren slacht, word je daar niet beter van. Met een miljonairstaks probeer je een kleine groep mensen te demoniseren, net alsof zij de schuldigen zijn van deze financiële crisis. Dat is natuurlijk een goedkope simplificering. Het geld van die miljonairs zit vast in ondernemingen en economische activiteiten. Onze economische activiteit zal niet verbeteren als die ondernemingen aan het buitenland verkocht worden of als je miljonairs hun geld afpakt.