EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31926 tot 31930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Spanje verhoogt taksen op alcohol en tabak

De Spaanse regering heeft beslist de taks op alcoholische dranken met 10 procent te verhogen, behalve voor wijn en bier. Ook de taks op tabak gaat omhoog, maar na de ministerraad was niet meteen duidelijkheid over het percentage. Minister van Begroting Cristobal Montoro gaf aan dat de regering dankzij de maatregel dit jaar 700 miljoen euro wil vergaren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Huis wordt aanschaf voor het leven

© anp.Dat er nu steeds minder mensen een nieuw huis kopen is geen trend van tijdelijke aard. Nederlanders zullen in de toekomst langer in hetzelfde koophuis blijven wonen en starters zullen vaker kiezen voor een huurhuis. Dat schrijven economen van Rabobank vrijdag in een onderzoeksrapport over de woningmarkt.

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Vakbonden Swissport Cargo voeren vanavond actie aan luchthaven

De vakbonden van het Zwitserse afhandelingsbedrijf Swissport op Brussels Airport voeren vanavond actie. Ze roepen het personeel van de cargoafdeling op om op een "personeelsfeest", met barbecue, de problemen over te maken die ze ondervinden sinds de overname van Flightcare Cargo door Swissport een jaar geleden.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Weekend TV: GOUD – Bulls vs Bears

Terwijl de goudprijs steeds verder neer beneden dondert, worden de meningen steeds meer uitgesproken over de toekomst van het gele edelmetaal. We verzamelden de meningen van zowel voor- als tegenstanders van goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Balans helt steeds duidelijker over naar aandelen

Het consumentenvertrouwen in de U.S. bevindt zich op het hoogste niveau voor de afgelopen 6 jaar, het aantal nieuwe huizen in opbouw heeft opnieuw het niveau van 5 jaar geleden bereikt en de bedrijfswinsten zijn over een periode van 5 jaar verdubbeld.

Wat willen we daarmee zeggen ? De Amerikaanse economie is aan de beterhand, de bedrijfswinsten stijgen en de ruimte om dividend uit keren wordt groter. Dat heeft uiteraard ook gevolgen voor de investeerders. De balans helt namelijk steeds duidelijker over in de richting van aandelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs