Nieuws / Artikelen met het woord

58166 artikelen gevonden. Artikel 31926 tot 31930
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Brussels Airport: Nog geen akkoord bereikt over Swissport

Er is vanavond nog geen akkoord bereikt tussen de vakbonden en de directie van afhandelaar Swissport. Er wordt nog steeds onderhandeld en dat kan mogelijk nog een tijd duren. Dat zegt Hans Karperien van Insticom, het communicatieadviesbureau dat spreekt namens de directie van Swissport, dinsdag rond 23 uur aan Belga.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Schulden huishoudens VS gedaald

De schuldenlast van Amerikaanse huishoudens is in het eerste kwartaal van dit jaar met 1 procent gedaald tot het laagste niveau sinds 2006. Dat maakte de centrale bank van New York dinsdag bekend.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 15 mei 2013

Euro nog steeds populair onder Europese bevolking

De euro geniet nog steeds de voorkeur van Europese burgers. De populariteit van het 'Europese project' is al jaren tanende, maar de munt wil men liever houden. In de zwakkere PIIGS-landen is de steun voor de gemeenschappelijke munt minstens zo hoog als in andere landen die behoren tot de muntunie. Meer interessante inzichten over de Europese bevolking lees je in dit artikel op Marketupdate.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Eisen over begrotingstekort stellen niets voor

Streng en rechtvaardig zou je de eisen kunnen noemen welke gesteld werden voor de toetreding tot de EU, alsmede de criteria waaraan eurolanden zouden moeten voldoen. Nu blijkt echter dat al deze eisen slechts een mooie verpakking zijn geweest. Zelfs één van de braafste jongetjes van de klas, ons Nederland, kan simpelweg niet aan de 3% norm voldoen als het gaat om de begrotingstekorten. En wat dacht u van Spanje? Het tekort is inmiddels opgelopen naar 6,6%, maar opeens is het geen probleem, we schuiven het gewoon een jaartje door, want volgend jaar wordt het allemaal vast beter…

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Koers Argentijnse peso op zwarte markt twee keer zo hoog als ‘officiële’ wisselkoers

u al eerder weten dat in Argentinië de grootste valutacrisis sinds 2001 gaande is en dat de inflatie in razend tempo stijgt. Volgens economen is de inflatie inmiddels opgelopen naar 26% op jaarbasis.