Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 31931 tot 31935
Bron: financieelbeursnieuws.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Is de bodem in goud nabij?

Naast AEX koersinformatie leest u hier het laatste financiele nieuws van beursgenoteerde ondernemingen in Nederland en daarbuiten. Verschillende beursanalisten en beleggingsadviseurs brengen u dagelijks hun opinie en geven de laatste beurstips.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

DE trade voor de komende jaren?

Goed nieuws! Abenomics werkt!

De Yen is de voorbije maanden meer dan 30% gedaald en stilaan dringt het besef door dat de inflatie in de toekomst heel wat hoger kan liggen dan in het verleden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Aandelen officieel in blow-off fase

Aandelen zitten volgens Gains Pains & Capital nu officieel in een blow-off fase. Dit is het levenswerk van Ben Bernanke. De economie is niet van belang, het is belangrijk dat de aandelenmarkten het goed doen om zo een gevoel van welvaart te creƫren. Maar deze bubbel is ondertussen groter dan die in 2008 en dit zal heel veel pijn doen als deze leegloopt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

'Originele recept Coca-Cola' te koop op eBay

Wie er vijftien miljoen dollar (ruim elf miljoen euro) voor overheeft, wordt mogelijk de bezitter van het uiterst geheime recept van Coca-Cola. Dat belooft althans de Amerikaan Cliff Kluge, die het recept naar eigen zeggen ontdekte tussen papieren die hij onlangs kocht van een bekende chemicus.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 14 mei 2013

Uitzendbranche krimpt verder

De werkgelegenheid voor uitzendkrachten is in april verder gekrompen. Dat blijkt uit cijfers die de organisatie voor de uitzendbranche ABU dinsdag publiceerde.

Het aantal door uitzendkrachten gewerkte uren nam in de periode van 25 maart tot en met 20 april met 5 procent af ten opzichte van een jaar eerder. De omzet van uitzendondernemingen zakte in die periode met 3 procent.