EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 31931 tot 31935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Vlaamse regering verlaagt energiefactuur van 200 industriële bedrijven

Ruim 200 industriële bedrijven in Vlaanderen zullen minder moeten betalen voor hun energieverbruik. De Vlaamse regering voorziet voor dit jaar 38 miljoen euro voor 200 bedrijven. Die steun moet ervoor zorgen dat bedrijven niet delokaliseren naar regio's waar er geen of minder strenge uitstootbeperkingen bestaan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

De rally deze week wil niet zeggen dat de verkoopgolf voorbij is

Net zo hard als de markten vorige week naar beneden gingen, lijken ze deze week omhoog te gaan. De ommekeer in de verklaringen van de leden van de Federal Reserve zullen daar niet vreemd aan zijn, maar volgens de Wall Street Journal ligt window dressing ook aan de basis.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Jim Rogers: “Hier gaan we nog lang last van hebben”

 zijn we op een punt beland waar er twee dingen kunnen gebeuren: de centrale banken stoppen met het printen van geld of de markten dwingen de centrale banken te stoppen met printen. Momenteel staan we op een kruispunt van beide waar Bernanke lijkt te willen stoppen en de markten roepen: "Ja, stop er mee!".

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Dit is wat het internet van de toekomst kan bieden

Het internet van de toekomst heeft vele mogelijkheden. Kleine ideeën kunnen uitgroeien tot grote verwezenlijkingen. Kleine start-ups worden overgenomen voor tientallen miljoenen dollars. Als belegger biedt het internet of things ook enorme kansen. Bij Slim Beleggen willen we van deze kansen gebruik maken. Een voorbeeld…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 juni 2013

Ecuador zegt handelsbelangen op -

10 opmerkelijke feiten over uitleveringen

10 opmerkelijke feiten over uitleveringen

De VS zet stevig druk op Ecuador, het land waar Snowden naartoe wil om aan de Amerikaanse vervolging te ontsnappen. Maar president Rafael Correa (foto in tekst) bijt van zich af. "Het is buiten alle proportie om een staat te delegitimeren omdat hij een asielaanvraag ontvangen heeft", zegt de president.

Lees verder op deredactie.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs