Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 31946 tot 31950
Bron: wordpress.com
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

EU wil genmanipulant Monsanto totale macht over ons voedsel geven.

« Het verzwegen verhaal over kanker. Al bijna een eeuw kan kanker voorkomen en genezen worden.

EU wil genmanipulant Monsanto totale macht over ons voedsel geven.Posted May 1, 2013 by dalternative in Uncategorized. Leave a Comment

Bron: sargasso.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Hoe we de werkloosheid moeten oplossen

COLUMN - Op de Dag van de Arbeid een overpeinzing: als de werkloosheid ‘here to stay’ is, moeten we de schaarse banen in Europa dan misschien maar gaan verdelen?  

Het is wrang om op de ‘Dag van de Arbeid’ een recordwerkloosheid voor Europa te moeten noteren. Cijfers van Eurostat laten zien er in de Eurozone weer 62.000 werklozen bij zijn gekomen, wat het totaal op 19,2 miljoen brengt, oftewel 12,1 procent. Het is de 23e opeenvolgende maand dat de werkloosheid in de eurozone stijgt. Griekenland (27 procent), Spanje (26,7 procent) en Portugal (17,5 procent) voeren de lijst aan, Oostenrijk (4,7 procent), Duitsland (5,4 procent), Luxemburg (5,7 procent) en Nederland (6,4 procent) zijn de hekkensluiters. En voor de kiene observant: ja, deze cijfers zijn ook nog eens geflatteerd. Volgens ons eigen  CBS zit Nederland op 8 procent, de Duitse overheid noteert zelf 6,9 procent.

Bron: niburu.co
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Twintig tekenen dat de grote Europese Depressie is begonnen

Europa verdrink in een schuldenlast door een banksysteem dat zoveel risico heeft genomen dat het op een kaartenhuis lijkt.

Op dit moment zit Zuid Europa al in een echte Depressie die zich heel snel zal verspreiden naar Noord Europa.

Bron: nugeld.nl
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Nieuwe renteverlagingen op spaarrekening

Robeco is niet de enige bank die deze week de rentes laat zakken. De rente op een spaarrekening van Centraal Beheer daalde maandag met 0,2 procentpunt tot 1,8 procent.

Bron: RT[z]
Geplaatst: woensdag 1 mei 2013

Amerikaanse olievoorraden stijgen scherp

De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week scherp gestegen, blijkt woensdag uit cijfers van de Amerikaanse Energy Information Administration. De toename was groter dan vooraf werd voorzien.